Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 90snikersik90

Dlaczego ? CO SIE stalo?

Polecane posty

Gość 90snikersik90
Dziekuje Rosinka tylko z Toba moge na powaznie porozmawiac moze masz raceje stresuje sie bardzo !

Gość w skrócie pisz ze masz roczek
Brak okresu, to własnie jest pierwszy najpewniejszy objaw!

Gość blllllllleeeee
Opóźnienie okresu może wywołać: a) ciąża b) wiele innych powodów - sters, antybiotyki, odchudzanie, podróże, problemy hormonalne. Jak to juz było napisane żadna z nas ci tego nie zdiagnozuje na doległość. Zrób test, bo przy wczesnej ciąży nawet lekarz może jej nie wykryć. Odwlekanie tego niczego nie zmieni, bo ciąża nie zniknie ot, tak sobie.

Gość 90snikersik90
Obys nie miala racji !!!!!

choć w pełni Cię rozumiem.. ale co się stało to się nie odstanie, a tak choć będziesz wiedziała..

Gość 90snikersik90
Dobrze kupie i zrobie test a jak wyjdzie ze jestem w ciazy ? Ja sie zabije!!!!!

Gość 90snikersik90
Po co bymm miala zyc! Jeszcze rodzice !!!

wiesz, dokładnie to już nie pamiętam ale test wykrywa ciążę po kilku dniach od spodziewanej miesiączki. i najlepiej go robić rano. ale skoro piszesz że okres spónia Ci się już ok 2 tyg to wg mnie nawet jak zrobisz go po południu to powinien być wiarygodny

Gość witka17ujgfg567
czekamy na wynik testu

Gość blllllllleeeee
Najpierw zrób test. Może nie warto sie zabijać? A jeżeli wszystko będzie w porządku, to niech to będzie dla ciebie przestrogą, że w tym wieku się uczy, a nie uprawia seks.

Gość to nie masz zamiaru
a nie chciałąbyś już siedzieć patrząc w negatywny wynik testu, zamiast się zamęczać..idź do apteki i kup, my poczekami i będziemy za ciebiemtrzymać kciuki!!!!!

A jakiej pomocy oczekujesz? Że ludzie będą pisać, ż dobrze zrobiłaś, że będzie łatwo, że wychowanie dziecka to pestka i na pewno sobie poradzisz? Musisz sobie poradzić, nie masz wyjścia, jeśli to w ogóle ciąża. Ja to chyba, pomimo dosyć młodego wieku, staroświeka jestem. Po co w wieku 16 lat pakować się z chłopem do łóżka to nie wiem. Ale skoro taka była już Twoja decyzja to teraz stań na wysokości zadania i przede wszystkim zrób test a jeśli będzie pozytyny to idź do lekarza. Sama niczego inego nie wymyślisz, a i ludzie na kafeterii niewiele więcej mogą Ci napisać. Musisz być pewna zanim okolwiek postanowisz czy powiesz. I tyle, rób test, dziweczyno i będziesz wiedzieć. Zrobienie testu nie jest traszniejsze niż sex, na prawdę ;)

Gość 90snikersik90
Wejde na ta strone jutro dzis nie moge isc do apteki bo sa u mnie goscie i nie zbardzo moge wyjsc !!!!ok papaDziekuje wam z pewnoscia za przestrogi w przyszlosci i za podtrzymaniu mnie na duchu !

Gość dajcie jej spokój
dajcie jej spokój do cholery czy wy zawsze jestescie takie przewidujace. proponuje wróżką podzienkować

Gość i i i
i ?

Gość i co jak test

szkołe można skońcyć będac w ciąży i urodzić dzick wiem to po sobie. zaszłam w ciąze w moje 17 urodziny.do 2 kl chodziłam w ciąży bo jestem z sierpnia i mam zaliczony rok. od września wracam do szkoły:) mam męża i wszystko się ułożyło