Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madchen

Dostałam okres 2 tabletki przed skonczeniem opakowania

Polecane posty

czy wzsystko jest w porządku? (zawsze dostawałam 3 dni po skończeniu , a konczyl sie wraz z wzieciem pierwszej z nowego opakowania). biore mercilon jesli to ma znaczenie prosze o odp

owszem ma znaczenie że bierzesz mercilon:) to bardzo słabe tabletki. ja tak miałam przy novynette które są tabletkami o tym samym składzie hormonalnym. zmieniłam na silnijesze i wszytsko wróciło do normy.... brałas jakies inne leki w tym miesiacu? kuracja antybiotykowa tez mogla przyspeiszyc krwawienia

nie nic nie brałam, ja mam w ogóle problemy z okresem i go niemam , i leki mam p oto by go w ogóle wywołać. sadzisz ze moze to być mój naturalny okres skoro tak wczesniej a leki są słabe?:):) (widze ze sie znasz czytając po wpisach, jestes lekarzem?)

owszem to jest naturalny okres...z tym że nadszedł za szybko bo estrogeny w Twoich tabletkach nie były w stanie go utrzymac do momentu odstawienia w przerwie...musisz zmienic tabletki i po krzyku. no chyba że chcesz się meczyć ale nie sądzę by ktokolwiek tego chciał:) nie jestem lekarzem ale mam duże doswiadczenie z tabletkami, na forum jestem od ponad roku i troche sie na ten tamat naczytałam...poza tym moja mama jest lekarzem wiec nasłuchałam się o tabletkach tez sporo;)