Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tu tylko jaaaaaa

Krzywe kolana

Polecane posty

Gość Majka12
Mi też:) Doda 17 lipca ma koncert w Kołobrzegu. W sumie mogłabym jeździć na prawie wszystkie koncerty, ale jest jeden wielki minus jak jedziesz do jakiegos miasta to musisz jeszcze szukac miejsca gdzie sprzedaja bilety a jak jest duze miasto to masakra a propo Kołobrzegu to mogłabym się wybrać tylko dlatego ze jutro jade z moimi rodzicami i znajomymi mojej mamy i taty wlasnie do Kolobrzegu i bede miala duzo czasu to moge isc bo nigdzie mi sie nie spieszy a w dniu koncertu na koncert i moge nie zdazyc a nawet jak zdaze to sie a bardzo denerwuje takze jak jutro kupie bilet bede przeszczesliwa na pewno będą plakaty o koncercie

Gość Pechowa14
Słuchaj, jak pojedziesz do Kołobrzegu to się spotkamy:) Ja też tam jadę:)

Gość Pechowa14
To super! Ale się cieszę. Muszę być na tym koncercie, tymbardziej że mam super różową sukienkę;)

Gość Kasia1995
Mam 15 lat i mam krzywe kolana , fakt chciałabym się ich pozbyć , ale jeszcze nie natrafiłam na osobe która by je skrytykowała .. Trochę mnie to denerwuje jak patrze w lustro , ale ubieram spódniczki , krótkie spodenki , legginsy ;) Pozdrawiam ;**

Gość babydool
ja tez mam krzywe kolana... i te kosci ! nie wiedzialam ze cos da sie z tym zrobic , mam 19 lat ale chyba sprobuje tyh cwiczen... wlasniwie juz sprobowalam i boli mnie prawe kolano i prawa kostka :/ a lewa jest bardziej krzywa :/ :D