Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do pracy

Napiszcie jak wygląda wasza droga

Polecane posty

Gość ighgjhjh
hjhgf

Gość itititit
wychodze, ide 100m na przystanek jade 10 min tramwajem (8 przystankow) wysiadam przechodze przez ulice i jestem :D

Gość krótkowłosaaaa
15 minut na nogach, jak mnie mąż podwozi to 3 minuty

15 km , od 30 minut wzwyz (Wawa :P ) moja najdluzsza droga do pracy to 2,5 h -wlasnie te 15 km :O pare lat temu ...szczyt rady europy, pozamykane ulice i mosty, brak oznaczen, a postawieni policjanci z \"pipidowka dolnego\" ( ;) ) nie znali ulic i prowadzacych nimi objazdow :) - ktore byly robione \"spontanicznie\" . spoko... pamietam ze w jednym miejscu jak stalam ...i nie przesuwalam sie juz dluzszy czas do przodu ,to zostawilam auto (srodkowy pas) , poszlam do sklepu (obok), kupilam napoje i gazety , wrocilam ,a samochod przede mna przesunal sie o pol metra ... :) troszke dluzej tez sie jedzie zima... wazne by radio mi gralo i luz :classic_cool: , zawsze mozna tez powysylac zalegle smsy czy poczytac w spokoju gazete ;)

ps. oczywiscie samochodem :) , niestety do mnie metro jeszcze nie dociera ;)

Gość ghfdd
początkująca tarocistko --->> a nie mozesz zrobic sobie prawo jazdy i kupic autko :)

Gość sardyna
wstaję rano,sięgam po laptopa i już jestem w pracy. z tym,że to wcale nie jest fajne, brakuje mi tego luzu gdy zmykasz drzwi firmy za sobą i masz wolne. u mnie wolne jest fikcyjne- ciągle coś do zrobienia, napisania, wysłania. bu.

Gość sardyna
i jeszcze literka "k" mi się rąbie