Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaczarowana malenka

Czy podrywaczom zalezy na jednej dziewczynie????

Polecane posty

Myslicie że zalezy chlopakowi na dziewczynie,ktory jest typem podrywacza? Spotykam sie z takim(przynajmniej ja mam takie wrazenie ze jest podywaczem) chociaz moze nie tyle co on podrywa tylko do niego strasznie sie lepia dziwczyny.Wiec chlopak wie , ze ma powodzenie.Dosyc czesto sie klocimy,ale pozniej zawsze jakos to jest.Twierdzi ze jesli bedzie mial dziewczyne to nie bedzie zwracal na inne uwagi a narazie nie ma.Zastanawiam sie czy to ma sens, czy taki chlopak potrafi wytrwac przy jednej dziewczynie???

Gość niee ma reguły
nie ma na to reguły. jeden sie ustatkuje, drugoi strzyga oczkami na boki. byłam z chłopakiem który ma wielkie powodzenie 5 lat. wiele pokus kusiło... zawsze wracał... byłam zakochana wiec wybaczałam, bo niby mnie nie zdradzał tylko po kłótni i "rozstaniu" szukał pocieszenia w innych ramionach... uniosłam sie w koncu honorem i odrzuciłam oswiadczyny. nie pozwoliłam na powrót. nie chciałam tak cierpiec przez całe zycie. teraz on jest od roku z inną. wydaje sie szczesliwy, ale czy nie zdradza? narazie chyba nie-przynajmniej ja o tym nie wiem, ale wiem ze taka juz jego natura. ja jestem z innym od 3 miesięcy. i do niego dzwoniły jakies panny, ma powodzenie, ale mam nadzieje że tym razem bedzie inaczej i Tobie tez życze szczescia

Wczesniej tez spotykalam sie z takim chlopakiem.Ale nie znosilam juz dluzej tego,ze ciagle wiedzialam jaki jest.Wiec dalam sobie spokoj.a teraz on wlasnie jest z dziewczyna juz dlugo i widac ze zalezy mu.Trzyma sie jednej.Wiec moze i z tym powinnam sprobowac ,tylko boje sie,zebym sie nie zawiodla...:/

Gość podrywacz=poligamista
nie może być przy jednej kobiecie, zawsze będzie ich więcej, to mija razem z życiem. Czasami zatrzymają się przy jakiejś partnerce na jakiś czas, potem mają kochanki, często kilka kochanek, zwykle schodzą do podziemia aby partnerka nie wiedziała o podwójnym życiu