Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta1983

Złe samopoczucie..Może ktoś wie co mi jest..

Polecane posty

Gość Marta1983

Gość paula01
ja wiem - ewidentnie Tobie sie nudzi - mnie tez:)

Gość TAK JESTES HIPOCHONDRYCZKA

Gość Marta1983
więc mam taki problem.. Miesiąc temu zaczęłam brać antykoncepcję..Odstawiłam ją ponieważ źle się czułam. Dzisiaj jest 3 dzień jak nie będę jej brać a nadal źle się czuje. MAm wrażenie jakbym miała zaraz zemdleć. Robi mi się słabo i ciężko mi oddychać.. Boje się że może być to coś poważnego.. Najlepiej do jakiego lekarza się udać aby mi pomógł może jakieś badania? Jest to dla mnie strasznie uporczywe dziś już 3 razy miałam takie osłabienie i zastanawiam się czy nie jechać gdzieś na pogotowie... Zaczynam się bać że mogę być na coś chora..

Gość Marta1983
nie nabijajcie się bo niechcący enter kliknęłam i temat się dodał zanim wpisałam o co mi chodzi .. :( to nie jest śmieszne. Na prawdę źle się czuję..

Gość paula01
czy ja mam wrazenie - czy niektórzy sobie jaja robią? jak się żle czujesz idz do lekarza ogolnego - on Cie dalej skieruje.

Gość Marta1983
nie nie robię sobie jaj. Pomyślałam że skoro to forum o zdrowiu wiele osób na coś cierpi i na coż narzeka. Myślałam że na kogoś trafię kto może ma podobne objawy do moich.. Wiem że muszę iść do lekarza tylko zastanawiam się czy iść do internisty czy odrazu kardiolog bo to okolice serca żeby zbadał zrobił prześwietlenie itd...

Gość paula01
nie robie sobie jaj - do kardiologa i tak musisz miec skierowanie!!!

Gość Marta1983
już mówiłam że jaj nie robie!!!!!!!!!!!!!!! Kardiolodzy przyjmują prywatnie!! a zanim bym się dostała do państwowego to mogłoby mi serce stanąć taka polska służba zdrowia głupie ipy strajkują a nic nie potrafią zrobić dobrze. NAwet pobrać krwi!! Więc najpierw kardiologa odwiedzę..

Gość paula01
powodzenia:P

Gość ktos -ka
wg mnie skoro po antykoncepcji bylo Ci tak zle to 3 dni po odstawieniu nie poczujesz sie nagle lepiej, ale jesli po 7 dniach od odstawienia nie polepszy sie to najpierw idz do ginekologa, a on Ci powie co dalej i albo skieruje na badania np na poziom hormonow albo na poczatek zwykla morfologia, bo moze byc to anemia albo skieruje dalej tzn do innego specjalisty. pozdrawiam

Gość ktos -ka
serce nie boli... jesli boli Cie cos w okolicach serca, to moze byc to nerwobol, moze od tego ze sie tak denerwujesz tym ze mozesz byc na cos chora.

Gość Marta1983
ktoś-ka więc miałam robione badania hormonalne przed dobraniem tabletek i morfologię też zrobiłąm.. Tabletki zostały dobrane tak aby wyrównać poziom hormonów których miałam za dużo.. Teraz zaczęło się 2 opakowanie i odstawiłam je po kilku dniach ponieważ się przestraszylam..

Gość Marta1983
ktoś-ka oby było tak jak mówisz ponieważ na prawdę źle się poczułam już 3 razy dzisiaj. Przestraszyłam się trochę i spanikowałam.. Oby to nerwoból ponieważ mam teraz troszkę problemów na głowie..

Gość Maryla
Kuzwa zamiast siedziec na forum rusz tylek i idz do gienkologa :O a nie bedziesz biadolic jak to sie zle czujesz !!! :O

Gość Marta1983
do ginekologa mam termin za tydzień więc się nie podniecaj.. Skoro ci nie pasuje że coś pisze to tu nie zaglądaj bo tylko zaśmiecasz temat.

Gość Maryla
Buhahahhahha tak sie zle czuesz, ze na karzdym topiku umieszczasz swoje wypowiedzi :D :D :D Nie zawracaj ludzim tylka!!

Gość Marta1983
Maryla weź idź do szkoły bo widzę że nie masz z kim się pokłócić jak zauważyłaś prosiłam tu o wypowiedzi osób dorosłych a nie takich jak ty.. To że źle się czuje nie znaczy że nie mogę pisać. Jakaś dzika jesteś skoro uważasz że nie mogę się gdzieś indziej wypowiadać.. Nikt mi nie zabroni to że leżę w łóżku nie oznacza że nie mogę pisać;/

Gość Marta1983
nie czuesz tylko czujesz nie na karzdym tylko każdym i nie ludzim tylko ludziom.. Najpierw skończ podstawowkę a później tu przyjdź.

Gość MK caffe
ha ha ha dobre, buha buha buha lo matko 24 lata i takie problemy :O o zgrozo :O

Gość Marta1983
no widzisz a niektórzy mają gorsze problemy.. Ja postanowiłam się zapytać tutaj..

Gość Edi100
Taki "stan zdrowia" może być spowodowany niedotlenieniem naczyń kwionośnych. Objawia się to osłabnięciem ( czytaj słabnięciem), możliwymi omdleniami, oraz kołataniem w mostku.Są na to tabletki, ale przepisuje je lekarz. Może na początek postaraj się być więcej na powietrzu, troszkę gimnastyki i ruchu. Pozdrawiam

Gość Marta1983
Edi dziękuje tobie:) Właśnie chyba coś z niedotlenieniem mam. MAm teraz dużo pracy i jedyne spacery jakie wykonuje to do sklepu. Ale bardzo ci dziękuje wezmę sobie do serca twoją wypowiedź. Muszę przynajmniej na balkonie posiedzieć wieczorem.. Bo mam pracę siedzącą.. i tak cały dzień,,