Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mopss

cera po antybiotykach-odpowiedzcie proszę

Polecane posty

Gość mopss

Na własne potrzeby robię ankietę na temat antybiotyków skutecznych w walce z trądzikiem, po odstwieniu tabletek mam okropną cerę i myślę, ze wybiorę się do dermatologa po antybiotyk, wcześniej chciałabym jednak, zebyście podzieliły sie swoimi doświadczeniami, byłabym wdzięczna, gdybyście odpowiedziały na poniższe pytanka: -jaki antybiotyk brałyście? -jak wpłynął na wasza cerę-czy był skuteczny? - po jakim czasie nastąpiła poprawa? -jak długo brałyście? -czy po kuracji trądzik powrocił? -czy miałyście skutki uboczne? Nie wiem, czy w ogóle warto pzryjmować antybiotyki..

Gość mopss
może za dużo tych pytań, ale proszę was ślicznie-odpowiedzcie,to dla mnie bardzo ważne,jeśli macie problemy z trądzikiem wiecie,co czuję.. :-(

ja tez bym sie chetnie dowiedziala.mam w domu tetralysyl.ale ja raczej nie mam tradziku tylko robia sie krostki przed okresem i zastanawiam sie czy brac ten antybiotyk.bo przestane i niby to wroci...

Gość mopss
jak nie masz trądziku to nie bierz antybiotyków, one nie są obojętne dla zdrowia, dlatego ja sie zastanawiam.. jeśli masz tylko krostki przed okresem to antybiotyk jest bez sensu w twoim przypadku..tak mi się wydaje, a poza tym trzeba się skonsultować z lekarzem..