Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selala

Białe Małzeństwo

Polecane posty

Gość selala

To takie gdzie małżonkowie nie współżyją- najczęściej on ma problemy ze wzwodem i wstydzi się udać do odpowiedniego lekarza, unika bliskości,dłużej ogląda tv i zasypia w fotelu lub przychodzi do sypialni kiedy my już śpimy.W ciągu dnia udaje,że nic się nie dzieje,jest nawet miły i gdy słyszy w tv lub gdzie indziej podobny temat,udaje że TO go nie dotyczy.Kiedy zaspakaja swoje ptrzeby seksualne poza domem-też go TO nie tyczy.Ale takie małżeństwo trwa i trwa z różnych powodów.Niektóre kobiety godzą się z tym i nawet z czasem zanika u nich potrzeba bycia z mężczyzną.

Czyżbyś selato wierzyła w wyższość męskich genitaliów nad uczuciem w małżeństwie :-P

Gość No i..
?? :O

Gość i co na to suczka Marcysia

Gość selala
Ladnie ktoś się podszył, złśliwości precz.

Gość selala
Do osobnika X. Przytaczasz coś bardzo trafnego wg/ciebie a może ubierz to w soje słowa.Ciekawi mnie,kto podszywa się pod mój nick.

Gość a ja rozumiem doskonale
gdy jeszcze zabraknie miłosci to zostaje tylko rozwód, zwłaszcza gdy facet problemu absolutnie nie widzi.

Gość selala
Niekoniecznie... Mam znajomą,która żyje w takim związku dość długo,powiedzmy pięć lat, to że rodzina pozornie trwa zależy tylko od niej,sama godzi się na to,mijają się z mężem jak obcy, ona myśli,że dzieci tego nie widzą... czy dzieci z takiego domu będą w stanie założyć normalną, szczęśliwą rodzinę?