Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posterisan

HEMOROIDY w ciazy,guzek,pomocy!

Polecane posty

Gość posterisan

:OCzy stosoawal ktos POSTERISAN??

Gość ja też miałam
ale nic nie stosowałam na to i po porodzie on mi zniknął nie wiem jak ale nie tęsknie za nim

Gość stosowałam i posterisan
i inne masci,czopki i badziestwa:( Nic nie pomogło. łagodziły sprawę przymoczki z Balsamu szostakowskiego.Takie zakładane na nockę. Ale cholerstwo mnie bolało😭 Po porodzie sie wchłonęło,ale kiedy zaczęłam brać tabsy antykoncepcyjne to wyszły ze zdwojoną siłą:( Więc tabsy odpadają:( I spirala hormonalna też:(

Gość kupilam juz posterisan
zobacze jak bedzie dzialal...

Gość anulcia006
Ja tez rodziłam tydzień temu . Przed porodem zrobiły mi się małe hemoroidy a po porodzie tak się powiększyły że mam problemy z siadaniem. Stosowałam niejaki avenoc i nic teraz stosuje posterisan i nic . Dostałam recepte na posterisan h i zobaczę jak bedzie działał. Pamiętam że po poprzednim porodzie też miałam taki problem i położna poleciła mi maść TYTANOREINA . Była rewelacyjna , działała bardzo szybko i ładnie sie wchłaniały. Niestety maść została wycofana ze sprzedaży ponad rok temu , to może trzeba poszukać czegoś o podobnym składzie , podobno dobry jest też PROCTO GLYWENOL . Pozdrawiam i życzę powodzenia w walce z tym `` HOLERSTWEM``