Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieeszszka

Muszę napisać zaświadczenie - pomóżcie

Polecane posty

Gość Agnieeszszka

Hej dziewczyny dostałam mieszkanie do wynajęcia i właściciel poprosił mnie abym mu napisała zaświadczenie że jest to moje pierwsze mieszkanie. Nie mam koncepcji jak ująć to w zdania i jak takie zaświadczenie napisać, może pomożecie i podpowiecie jakąś treść?

Gość help................

Gość filodendron
Niniejszym oświadczam iż mieszkanie znajdujące sie pod adresem takim i takim, które będę wynajmować w okresie takim i takim od osoby tej i tej, będzie pierwszym mieszkaniem jakie dotąd wynajmowałam. i podpis.. chyba tak no nie wiem nigdy w zyciu podobnej głupoty nie pisalam wiec nie wiem.

Gość Agnieeszszka
czy to teraz ważne? poprostu muszę i już. Proszę pomóżcie bo mi nic nie przychodzi do głowy. NIe wiem jak mam to zacząć i wogóle...

Gość Agnieeszszka
Chodzi o to że muszę napisać ze jest to moje pierwsze mieszkanie ponieważ gdybym miała wcześniej jakieś inne to właściciel chciałby sprawdzić czy regularnie płaciłam. Faktem jest iż to naprawdę moje pierwsze mieszkanie i nie wiem jak mam to sformułować. Może jeszcze ktoś inny mi pomoże?

Gość onaona ona
nie wiem po co to ale mniej więcej to ma wyglądać tak::: __________________________________Warszawa dn.,11.07.2007 --Agnieeszszka Kowalska --ul.Grochowa 14 --67-987 Warszawa -----------------------------------Oświadczenie ---Ja Agnieeszszka Kowalska zam pod adresem :ul.Grochowa 14 67-987 Warszawa oSwiadczam iż mieszkanie wynajętae od Pana ........... mieszczące się przy ul:..................................... w ..................., jest moim pierwszym mieswzkaniem. ------------------------------------------------podpis

Gość huigbjk
A nie może być tak? Oświadczam iż mieszkanie które mam otrzymać jest moim pierwszym mieszkaniem.

Gość hfafjlfjlarjfalfj

Gość proszę pomóżcie
Ma to być napisane własnoręcznie na kartce i dodam że nie pamiętam jaki tam jest adres. Myślę że wystarczy jak tak zwyczajnie tylko jakoś napisze że nie posiadałam wcześniej własnego mieszkania a to jest moje pierwsze

Gość proszę dajcie jeszcze jakieś
pomysły

Gość HELP H e l p

Gość HELP H e l p

Gość guta
te 2 powyższe przykłady dobre, akceptuje oba, wiec wybierz i pisz temu komuś- co za wymogi??