Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia 15........

witam i prosze o rade

Polecane posty

Gość kasiunia 15........

Witam....mam małe pytanko: zawsze przed okresem mam bóle brzucha, i to b.silne nieraz nawet tak mnie bolał że specjalnie musiałam sie zwalniac z lekcji do domu;/ biore tabletki Apap, NOSPA ale to zazwyczaj nie przynosi oczekwianych skutków....oczywiscie ból nie jest az taak wielki ale nadal go dość mocno odczówam. Może wy mi poradzicie co mozna jeszcze stosowac na te bóle??? b.prosze was o rade

Gość kierkie
ciepły termofor też pomaga. ja kiedyś też miałam b.duże bóle ale mi przeszło po paru miesiącach (chociaż czasami też boli). pozdrawiam.

propnuje ketonal. takie tabletki, co prawda na recepte, ale tez na ladny usmiech i slodkie oczy sie go dostanie:)

Gość kasiunia 15........
b.dziekuje za odpowiedzi ma ktos jeszcze jakies rady???

Gość tessst
Idz do lekarza, bo cos tu jest ie halo..

ja tak mialam ze jak mialam okres to umieralam z bolu, zwijalam sie plakalam i nawet wymiotowalam pomagala nospa ale w zastrzykach (moja mam jest pielegniarka to mi je robila) i po 15 minutach bol przechodzil. teraz biore tabsy i jest duzo lepiej bo zero bolu praktycznie, od lekarza sie dowiedzialm ze przyczyna tych boli bylo tylozgiecie macicy ktore mam i ze po urodzeniu dziecki mina. poki co dzieci nie planuje wiec biore tabsy i bol jest mniejszy i wogole czuje sie lepiej :)

Gość 45274687
Jak ja miałam takie bóle to poszłam do lekarza i na usg wykazało mi torbiel jajnika. Jak masz skrzepy i boli Cię też przed lub po okresie to lepiej idź do lekarza.

Gość upppppppppp
Możesz chorowac na endometrioze która objawia sie min.silnymi bólami miesiączkowymi.

ostatnio wzięłam 4 nospy i pomogło jak ręką odjąć... potem łyknęłam jeszcze nurofen ultrafast dla utzrymania efektu... ketonal dobry, ale niszczy błonę śluzową żołądka (tak jak większość NLPZ)