Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaa

3 opakowania bez przerwy????

Polecane posty

czy moge nie robic przerwy miedzy przyjmowaniem tabletek anykoncepcyjnych przez 3 cykle?? wiem ze dwa - tak a 3???

przerwy nie sa konieczne, jesli masz potrzebe nie robic przerwy to jej nie rob, przerwy sa robione dla komfortu psychicznego kobiety ( jest krwawienie nie ma ciazy) choc to krwawienie nie ejst miesiazka tylko krwaieniem z odstawienia.

wiem ze tak jest, ale nie wiem czy mozna pomoniac po raz kolejny ten cykl... czy nie ma zadnych skutkow ubocznych przyjmowania 3 opakowan bez przerwy dzieki za odp :)

dziekuje, to bardzo wazne :) pozdrowionka

Gość marudak
Ja brałam 5 opakowan bez przerwy, ale pozniej to juz musialam ja zrobic bo mialam takie humory ze nie mozna bylo ze mna wytrzymac. A w czasie przerwy jestem potulna jak baranek hehe. Moja gin mowila ze moge nawet rok nie robic sobie przerwy, wazne zebym przychodzila na badania kontrolne. Aha dodam ze biore harmonet.

słyszałam, że \"normalnym\" skutkiem ubocznym brania paru opakowań bez przerwy są krwawienia/plamienia w trakcie... to prawda? spotkałyście się z tym?

tak,ja sie spotkalam z takim krwawieniem. tzn gdy bralam yasmin to nie zrobilam przerwy ale z tego drugiego opakowania wzielam 10 tabletek i nie plamilam. ale gdy zmienilam z yasmin na yasminelle i nie zrobilam wtedy przy zmianie przerwy to pod koniec opakowania drugiego (czyli jak juz bralam yasminelle) to ok 1,5 tyg. mialam plamienia, pod koniec takie, ze nie wiedzialam czy to plamienia czy to juz okres

Gość onnnaaaaaaanka
nie wem jak to jest z tymi plamieniami,a wiecie jakie tableyki są najsilniejszze?ktore maja najwieksza dawke hormonow?