Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zylwia

Dlaczego starsi ludzie sa tacy pazerni

Polecane posty

Gość Zylwia

Pracujowali tylko 30 lat, z czego polowe obijali sie 8 h w poprzednim systemie, a teraz chca miec wysokie emerytury. Pytam dlaczego? Mieszkania gratis, wakacje gratis - tak to kiedys bylo, z mieszkaniami jest do dzisiaj. A mlody musi zapieprzac, zeby nierobowi starczylo na emeryture

Zalezy kto jak to... Mój tata dostaje renty cos ok 420 zł- same lekarstwa kosztuja go ok 200 zł.. i z czego zyc ?? Nie rozumie natomiast ludzi co maja wysokie renty czy emerytury i ciągle im mało..

Gość potwierdzam
i popieram :O

Gość misska
Zgadzam sie z toba. Starsi ludzie najczesciej mieli niskie wyksztalcenie, nie znali zadnych jezykow obcych, nie przemeczali sie w pracy a teraz maja emerutury nawet po 2 tys. Mlody o takiej sumie moze na poczatek zapomniec

Gość misska
I poza tym jak slyszy sie, ze jakas babcia oddaje polowe emerytury na radio maryja, dochodze do wniosku, ze emerutury powinny byc polowe nizsze

Gość samica tapira malajskiego
Albert Einstein (tez stary, dobrze, ze już umarł i nie żeruje na pensji młodych) powiedział: "Dwie rzeczy są nieskończone: kosmos i ludzka głupota. Co do kosmosu mam jednak jeszcze watpliwości" Jak Was tak czytam, to wiem, co chłop miał na mysli ... :-0