Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhhjk

CZY ZNACIE JAKIEGOŚ CHLOPAKA KTÓRY W WIEKU 23 LAT I WIECEJ NIEM A JESZCZE AUTA?

Polecane posty

mieszkam ----> jestem z krk i jechalismy do limanowej i n. sacza po motor ;) niestety nie dojechalismy...

Gość D.....
Ja nie mam samochodu a pracuje. Nie widze potrzeby zeby kupowac, mam inne rzeczy na glowie. Ale przez takie gadki jak twoje, mam na tym punkcie kompleks i tylko mnie utwierdzasz w przekonaniu, ze poki nie kupie sobie auta, nie mam szans na dziewczyne.

Gość taka seee
wy tutaj tak gadu gadu o tych samochodach idzcie do salonu i kupcie sobie a jak was niestac to rowerek

Gość ksdfskjsfg
A KTO ZNA TYMBARK??

Gość zdzisiu
limanowa to wiocha ,koniec Polski

Gość ksdfskjsfg
LIMANOWA JEST PIEKNA ..POPROSTU PIEKNA ALE TYMBARK LEPSZY..A ON JEST KOLO NIEJ ZARAZ

Gość Mr T
ee, na tej wiosce to moze i wszyscy maja ale pewnie maluchy i golfy 1 po tuningu, gdzie jest tyle neonow na podwoziu, ze mozna nimi oswietlic pol warszawy! kobieto a co samochod o czyms niby swiadczy? moze ten koles nie ma bo nie ciagnie go do 4 kolek, tez sa takie osoby co maja kase w skarpecie i jezdza mpk! niestety dzis znowu kolejna materialistka, widze ze to norma! tak wracajac na tym twoim wywiejewie, ze maja samochody, no i co lansoja sie nimi czy co? zreszta jak sie tu lansowac maluchem z turbinka kowalskiego, polka z glosnikami na pol szyby i podswietlanymi spryskami... ale ten narod glupi!! a moze ten koles woli na dom odkladac niedorozwiniety dzbanku!

Gość ojej ale autorka wymyslila
mam w garazu 2 samochody alle tak,jakbym nie miala, bo nie lubie jezdzic, gdzie sie da, to na piechotke, tramwajem tez nie pogardze.Prawo jazdy mam. Moj maz tez jak moze, to jezdzi rowerem.Samochod to ponura koniecznisc, a nie zaden wyrozni, zwlaszcza w miescie - korki, nie ma gdzie parkowac. I co to za szpan?

Gość Mr T
no tak bo jak przejezdzajac przez jakies wywiejewo, pod jakims wiejskim sklepem widze jak stoja babolne penery to az mi sie chce smiac! co za kolesie, szlachta:) do tego oczywiscie drzwi otwarte od swoich kwadratow z 80 roku, kadetow w kolorze rdzy i fiatow 125, eee wymieniac i w3ymieniac, po zajebistych tuningach, takich ze pomalowane sa zwyklymi pędzlami, 4 wydech, choc z jednego tylko cos leci i 15 diod niebieskich pod przednia szyba! oczywiscie drzwi otwarte, saczy sie muzyka, niewiadomo jaka, bo nadawana jest na cala moc kaseciaka, az wszystko charczy... kolesie mysla ze sa na topie i kazda panienke moga wyrwac... coz niestety zauwazylem ze taka buraczolandia robie sie tez u mnei w miescie, na glowe a miasto niby grubo ponad 100tys ludzi

Gość jagodkaas
moj facet nie ma i co w tym dziwnego?

Gość dla mnie samochód to merc
a te hulajnogi twoich koleżków nazywasz samochodami hahaha poza tym straszna wieśniara jestes 🖐️

mam ponad 23 lata... nie mam samochodu :) Zresztą nie mam nawet prawa jazdy... i o ile nie będę naprawdę zmuszony to nawet nie zamierzam próbować robić :P Wiem, wiem... przegrałem życie i chodząca porażka ze mnie :D Zawsze to wiedziałem ale jakoś nigdy nie zauważałem tego od strony czterech kółek. Dzięki za nowy powód do samo umartwiania 🖐️

Gość 43324
"Dzięki za nowy powód do samo umartwiania " hehehe