Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanek_tej_ktora_zdradza

moja kochanka zdradza chłopaka

Polecane posty

Dziś dowiedziałem się że dziewczyna z którą tydzień temu wylądowałem z łóżku i od tygodnia gzimy się prawie codzień ma chłopaka. Wyjechał do Irlandii. Troche mi głupio, czuję że przyprawiam rogi jakiemuś gościowi. Kiedy jej o tym powiedziałem stwierdziłą że on na pewno też sie puszcz z jakimiś polkami w Irlandi i ona nie chce być mu dłużna... Dziewczyny jak to jest - to męska rzecz być daleko a kobieca - wiernie czekać !

Gość gość
Szuka usprawiedliwienia i tyle. I wez tu babe spuść na chwile z oka:o

wyciągam wniosek z mojego zachowania bo i tak mam już syfa!jestem smierdzącym kutasem a jej śmierdzi cipa sledziem!ale lubie ją lizać bo przypomina zapach mojego kutasa a z dupy śmierdzi mi skwaszonymi ogórami i myje szcotką z wc te kudly!

lubie se podupczyć czy cos zlego to jest?

Gość Kkkmmmm...
Odpusc sobie panne. Jak zdradza swojego mena to kto wie z kim sie jeszcze zadaje.

Gość judyta997
moze dziewczyna woli zdradzic go "na zapas" tak na wszelki wypadek gdyby on ja zdradzil to ona nie bedzie czula sie tak zle z tym... troche dziwne! Ale znam chlopaka ktory zostal zdradzony przez swoja pierwsza dziewczyne (on byl jej wierny) ona mu o tym powiedziala i teraz zdradza kazda kobiete z ktora sie spotyka..