Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwka12asd

NIENAWIDZE SWOJEGO CIAŁA!!!!

Polecane posty

Gość sylwka12asd

Co mam zrobic już nic nie zrobie,jestem zalamana,jak tylko popatrze na siebie w lustrze niedobrze mi sie robi!i to nie jest wymysl!nie jestem z tych chudych szkap ktore uwazaja sie za grube!moze ja nie jestem gruba,urodzilam dziecko,moje cialo jest oszpecone!rostepy i jeszcze cellulitis!do szczuplych sie nie zaliczam!mojego meza na szczescie jeszcze podniecam,choc niewiem czym ALE SAMA SOBIE SIE NIE PODOBAM!co mam zrobic!!!dziewczyny macie tez taka sytuacje?

Gość gość
Też widze w sobie wady i nawet nic z tym nie robie, bo mi sie nie chce, ale chyba tak jak Ty to nie mam.Najgorsze jest, że jak sobie wymysle jakieś cwiczenia, masaże etc, to mi sie nudzi po tygodniu:o Tez tak masz?Tu niestety biadolenie nie pomoże. Chcesz być piekna , musisz cierpieć i wziąć sie za siebie w końcu.... Naprawde dużo da sie zmienić, jak masz silna wole.

Gość gość
Rozstępów to sie trudno pozbyc, ale takie rzeczy jak cellulit, czy sflaczały brzuch po porodzie to sie da ładnie naprawić. Do roboty kochana;) Poczytaj sobie na zdrowiu i urodzie. Zainwestuj w siebie w koncu.

Gość gość
Podszyw: 9/10:D🖐️