Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikaaa00

waga w ciazy

Polecane posty

Gość mikaaa00

czesc dziewczyny ;) ile przytylyscie w ciazy? ja jestem w 25 tygodniu i przytylam okolo 9kg. Normalnie wazylam okolo 49 lub 50 kg a teraz waze 58,8kg.. jak myslicie czy to dobra waga ? duza czy mala? pozdrawiam wszystkich :)

Ja w ciąży przytyłam 14kg ale kazda kobieta przechodzi ciaze inaczej, kalkulator powinien Ci przyblizyc nieco temat wagi :)

Gość mamkaR
ja do 25 mialam 5 kg na plusie a skonczylam z 22 na plusie... dopiero po 28 zaczelam sie rozkrecac... :-o

ja strasznie przytyla,23,5 kg ale jak na razie rzucilam 12 kg,ale brzuch to dalej mam taki jak w 8 mies ciąży.

Gość kama mama79
natka, z tym Twoim brzuszkiem to trochę podejrzane, bo chyba macica Ci się nie obkurcza? Karmisz piersią? Koleżanka też tak miała mimo karmienia i lekarz przypisywał jej coś.

Gość danis
moja waga sprzed ciąży 48 kg przed samym porodem 62kg. Zatem myślę że jak na 25 tydz. wszystko ok. Jeśli wyniki to poswiadczają nie martw się. Po ciązy znowu waga 49kg

nie nie karmie piersia,taka już moja uroda,nosilam te pasy ale to i tak nic nie dalo,już sie nie przejmuje tylko czuje sie jak wielki balon.Co zrobić,odchudzam sie ale brzuch nie schodzi.

Gość bziczek
mikaa- ja mma podobny przyost wagi. Też ok. 9 kg i skończyłam 25 tydz. wg. kalkulatorów wagi z netu to troszkę za duzo.

Gość a ja zaczynam 17 tydzień
i mam +1 kg. Czekam na rozwój wydarzeń.

Gość mikaaa00
Dzieki dziewczyny :) no wlasnie sprwdzilam sobie i jest troszke za duzo no ale trudno :) rosne w oczach :D