Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowiczkaaa

ubrania allegro tak/nie

Polecane posty

Gość allegrowiczkaaa

często zastanawiam się nad zalicytowaniem jakiś ubrań na allegro i nie ma mi kto doradzić czy są fajne, no więc niech tu będzie wątek porad:) co myślicie o: sukience: http://www.allegro.pl/item210682389_letnia_sukienka_agr_r_l_od_sklep_kangur.html bluzce bez pleców (oczywiście nie na codzień:P): http://www.allegro.pl/item214798320_hit_2007_sexy_bluzka_bez_plecow_.html czerwonym bolerku: http://www.allegro.pl/item210812880_sexi_bolerko_bolerka_z_haftem_7_kolorow_rewelacja.html

Gość oczywiście.
czerwona bluzka jest tragiczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja na ubrania z allegro bym sie nie pisała... lepiej isc do sklpeu i przymierzyc nawet jak sa drozsze... kupisz i co bedzie jak sie okarze ze zle lezy? jest za duza lub za mała??

Gość ...................../........
1 i 3 tak 2 NIE

Gość bolerko moze byc fajne

Gość moim zdaniem........
sukienka - super, śliczne kolory, bluzka - tragedia, bolerko - oklepane, zwykłe, nie podoba mi się

Gość droga i nie firmowa

Gość sukienka fajowa w sam raz na
lato, bluzka jest extra, np. na jakąś dyskotekę na plaży czy coś, jeszcze takiej nie widziałam, a bolerko takie jakieś staroświeckie, kościelne nie nie, junky_berry spódnica może być

Gość Mr T
daj sobie spokoj, co przymierzac bedziesz na poczcie czy na listonoszu! juz nie badz zetom i doloz pare zoty i ubierz sie porzadnie!

Gość allegrowiczkaaa
Ubrania zamawiałam na allegro już nie jeden raz, i raczej większość była dobra, a jak coś mi nie pasuje do zwracam albo wystawiam, poztym allegro to możliwość do kupienia ciuchów często nie dostępnych w sklepach w moim mieście albo po bardzo okazyjnych cenach

Gość allegrowiczkaaa
do sukienka fajowa w sam raz na ciuszk fajne, widzę że lubisz niebieski:) najbardziej podoba mi sie spodniczka

Gość Mr T
ok, jak uwazasz ze ok to ok :)

Gość a ja bym
chciała sobie zamówić jakieś fajne ciuszki ale nie mam konta internetowego i pieniazków na jego zamówienie :((

Gość jurajska.
tragedia:o jak mozna byc takim bezgusciem bazarowym fuuuj:o

Gość do jurajska
każdy ma swój gust i różne upodobania, zapewnie chodzisz w worach po ziemniakach a kolorowe ubrania to dla ciebie nowość, więc nie bede tego komentować bo szanuje ludzi w tym i ciebie:)

Gość córka faraona
jedynie sukienka przestępna czerwona bluzka jest ohydna a bolerko to przegięcie

Gość jurajska.
Moja droga nie chodze w worach po ziemniakach zapewniam cię.Ubieram się elegancko i z klasą a takich szmat tu prezentowanych w życiu bym na siebie nie wlozyla.Zreszta cena świadczy o ich jakości:o

Gość do jurajska
moja nie droga źle strzeliłaś jestem mężczyzną:)

Gość Mr T
tylko zeby kazdy byl swiadomy, te ciuchy kupuja za 5-10 zl za sztuke i maja taka przebitke! co za problem isc na miasto i wyszukac cos lepszego, licz ze do allego+ jeszcze przesylka! nie mowie ze masz w biedronce szukac, ale sklepow z fajnymi ciuchami i tanimi jest od chu...

Gość jurajska.
Nie ważne kim jesteś.Mam prawo wyrazić swoją opinię a ty nie musisz się z nią przecież zgadzać.Dla mnie ciuchy w takim stylu to szczyt tandety i bezguścia jakże często spotykanego na polskich ulicach niestety:o

Gość do jurajska
a pozatym nie wszystko złoto co się świeci, opowiem ci bajeczkę, pewna pani mieszkająca w turystycznym miasteczku prowadziła sklep z biżuterią, między innymi miała do sprzedaży ładne, perfekcyjnie wykonane naszyjniki z muszli, w przystępnej cenie, niestety nikt ich nie kupował, kiedy wyjeżdżała zostawiła więc karteczkę swojej pracownicy żeby przeceniła je o 60%, pracownica jednak pomyliła się i zamiast obniżyć cene to podwyższyła ją, i prawie natychmiastowo wszystkie naszyjniki zostały sprzedane, a dlaczego? bo ludziom wydawało się że jak coś było droższe to napewno lepszej jakości, a niezawsze to prawda

Gość ...................../........
do jurajska. Pięknie napisane:)

Gość do jurajska
no oczywiście ja się zgadzam z tym że każdy ma prawo do własnej opini, ale ważne żeby ta opinia nie obrażała innych, żeby była kulturalna

Gość allegrowiczkaaa
cieszę się że macie własne zdania ale nie zmieniajcie tematu wątku:P

Gość jurajska.
Wiesz mi już nie chodzi nawet o cene.Jasne, że można coś taniego a pożądnego i ładnego kupic, chociażby w lumpeksach.Mi chodzi o styl tutaj zaprezentowany.Takie kolorowe badziewie pasuje może dla max. 15-latki .Ale niestety coraz częściej spotyka się kobiety w moim wieku(czyt 23 lata) ubrne w taki sposób.Ja rozumiem, że każdy ma swój styl i gust, jeden lubi elegancje drugi woli luzny sportowy styl, ale te ciuchy przedtsawiene to juz przesada.To najgorszy kicz wysokich lotów:o Pierwsza sukienka kojarzy mi się ze zwiwną szmatką, nadaje się wg. mnie tylko na plaże. Czerwona bluzka z odkrytymi plecami to poprostu wiocha na maksa, kto w takim badziewiu chodzi?!:o Bolerko jak zdjęte z ciotki-klotki, poprostu wieś śpiewa i tańczy:o idąc dalej..... różową spódnicze w łączke kupiłabym dla 5 letniej córki, gdybym taką miała:o to samo turkusowa:o śliczna bluzeczka to w ogóle jakaś tragedia, co w niej pięknego?wygląda jak wygrzebana z podrzędnego lumpeksu, dla mnie nadała by się tylko do wycerania kurzu:o i ten pępek na wierzchu, gołe brzuchy są już pass chyba, że na plaży:o sukienka w groszki dobra na wiejską potańcówke w remizie:o

Gość do jurajska
niestety jeszcze gorszy od według ciebie " zaprezentowanych tutaj stylów" jest sposób wypowiedzi, na forach spotykam to coraz częściej, zupełny brak asertywności, najważniejsze żeby obrazić i poniżyć innych.

Gość jurajska.
ja nikogo nie obrazam, wyrazam tylko swoja opinie, do tego sluzy po czesci to forum jakbys nie wiedzial:o

Gość allegrowiczkaaa
"Ja rozumiem, że każdy ma swój styl i gust, jeden lubi elegancje drugi woli luzny sportowy styl, ale te ciuchy przedtsawiene to juz przesada.To najgorszy kicz wysokich lotów Pierwsza sukienka kojarzy mi się ze zwiwną szmatką, nadaje się wg. mnie tylko na plaże. Czerwona bluzka z odkrytymi plecami to poprostu wiocha na maksa, kto w takim badziewiu chodzi?! Bolerko jak zdjęte z ciotki-klotki, poprostu wieś śpiewa i tańczy idąc dalej..... różową spódnicze w łączke kupiłabym dla 5 letniej córki, gdybym taką miała to samo turkusowa śliczna bluzeczka to w ogóle jakaś tragedia, co w niej pięknego?wygląda jak wygrzebana z podrzędnego lumpeksu, dla mnie nadała by się tylko do wycerania kurzu i ten pępek na wierzchu, gołe brzuchy są już pass chyba, że na plaży sukienka w groszki dobra na wiejską potańcówke w remizie" tak oczywiście, ta na potańcówkę do remizy, ta dla dziecka, ta z lumpeksu a ta bezguście, to znowu wiocha na maksa i badziew ta do wycierania kurzu co dziewczyny cieszycie sie jak koleżanka podsumowała wasze wybory i jak wam doradziła? mogłaś już sobie darować takich określeń, powiedź to trochę delikatniej, nie uważasz?