Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość niskie ceny

SUPER KOSMETYKI NA CELLULITIS GALENIC I PODKLADY AVENE

Polecane posty

Gość niskie ceny

Hej dziewczyny!! mam do sprzedania z likwidowanej apteki kosmetyki przeciw cellulilisowi renomowanej firmy Galenic i podklady Avene . Oto co posiadam: -ELANCYL Cellulit 200ml u mnie 105zl -w aptece 125zl -ELANCYL p/rozstepom w ciazy 150ml u mnie 60zl-apteka 87zl -ELANCYL Peeling do mycia ciala u mnie 25 -apteka 40zl -Elancyl kremowy zel tonizujacy p/cellulit 200ml u mnie 20zl- apteka 40zl -Galenic ELANCYL zel o dzialaniu antycellulitowym 200ml u mnie 20zl apteka 39zl -GALENIC ELANCYL CELLU REVERSE100ml u mnie 80 zl z tasma do cwiczen w aptece 125zl -ELANCYL zestaw do masazu wyszczuplajacego zel antycell.200ml plus szczotka u mnie 60zl apteka 95zl nowosc!! -AVENE ZESTAW DO PIELEGNACJI OCZU plyn do zmywania oczu dla oczu wrazliwych,krem pod oczy 10ml i okulary odprezajace Avene z woda Avene i kamyczkami 45zl apteka 80zl -Avene COUVRANCE kompakt cera mieszana i sucha ceny 45zl i 40zl w aptece 73zl -Avene CLEANANCE krem matujacy emulsja tlusta 40ml u mnie cena 38zl apteka 59zl A tu mozecie poczytac o produktach i porownac ceny: http://www.apteka-centrum.pl/galenic-m-54.ht ml SERDECZNIE ZAPRASZAM DO ZAKUPU OSOBY CHETNE PROSZE O PISANIE NA EMAILA NA WSZYSTKIE WASZE PYTANIA CHETNIE ODPOWIEM TUTAJ LUB NA EMAIL: bpraga@wp.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować