Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

afobamka

pabi-dexamethason-steryd dla roczniaka???????

Polecane posty

moj lekarz przepisał to synkowi-jednorazowo 3 tabletki na chrypke-kupiłam lek-zero ulotki ale jak czytam info na necie to jestem w lekkim szoku

Gość okularnik39
moja 3 letnia córka dostała dziś ten właśnie lek ,ale w połaczeniu z ibalginem i zinnatem dostała silnej wysypki,szukam przyczyny -pomóżcie!!!

Gość uczulenie na antybiotyk
najprawdopodobniej. chyba ze to po prostu jeden z objawów choroby co tez jest mozliwe :)

Gość okularnik39
uczulenia na antybiotyk nie brałam wcale pod uwagę ,bo zinnat podawałam kilka razy i zawsze była po nim poprawa,myślałam raczej o tym,że w połączeniu z innymi, o których pisałam powoduje taką reakcję -tylko który? boję się co będzie w nocy,bo coś musi na noc dostać.

Gość uczulenie na antybiotyk
rozdziel antybiotyk i steryd i podaj w odstępie 1-2 godzin. uczulenie na sterydy jest skrajnie rzadkie, one dzialają przeciwalergicznie :)

Gość okularnik39
Dzięki za informację ,właśnie tak zrobię!!!

Gość MartynaY5702
Uzywaliscie preparatu o nazwie Pabi-Dexamethason? No bo wyszukiwalam komentarzy dotyczacych tego preparatu i postanowilam Was zapytac. Mozecie cos opowiedziec mi o tym produkcie? Warto go kupowac, probowaliscie jakichs zamiennikow? Tu przeczytalam troche opinii o Pabi-Dexamethason: http://www.listalekow.pl/pabi-dexamethason/ - myslicie, ze mozna sie tym sugerowac? Nie w smak mi sie przejechac i zmarnowac bezsensownie kase, dlatego czekam na Wasze cenne rady. Dzieki za wszelkie porady.

Gość gość
na chrypke tabletki?matko nie potraficie podrasować naturalnie dzieciaka?co będzie później jak od malenkosci dzieciaki na antybiotykach.