Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napiszcie

jakie macie...

Polecane posty

Gość napiszcie

Jakie macie depilatory elektryczne? Ktory sobie chwalicie, a ktory jest do kitu? Chce sobie jakis kupic, ale nie wiem o nich nic.

ja mam braun silk epil, phillips satinelle i wlasnie zakupilam braun silk epil xelle. wszystkie sa fajne ale najnowszy ma najwiecej peset i swiatelko, ktore pomaga zobaczyc najmniejsze wloski. dzieki wiekszej ilosci peset pierwszy raz znioslam depilacje pach bez wiekszych problemow. na lydkach i udach prawie w ogole niewyczuwalny, okolice bikini do przejscia. nowsze maja ta zalete, ze maja wiecej peset dlatego depilacja przebiega szybciej. pozdrawiam :)

Gość vino dla mnie
rewelacja.....co ty do kazdej czesci ciala uzywasz innego depilatora czy jaki czort

Gość napiszcie
oo wlasnie, dziki za odpowiedz :) Ja szukam wlasnie depilatora dobrego z duzo iloscia penset. Nie potrzebuje tam zadnzych glupot do masazu, usmizania boli i innych bzdet, bo to i tak nie dziala, a potrzebuje depilatora, ktora naprawde usuwa wloski na dluzszy czas, a ten o ktrym piszesz brzmi bardzo ciekawie.

nie, nie uzywam innego depilatora do roznych czesci ciala :D. po prostu od czasu do czasu kupuje nowy a stare wciaz sa :D nie wyrzucam ich bo sa dobre. generalnie im wiecej peset tym szybsza i mniej bolesna depilacja. pozdrawiam :)

Gość kto mi jeszcze napisze
jakiego uzywa