Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przygarnijkropka

trądzik po odstawieniu tabletek

Polecane posty

Gość przygarnijkropka

Mam pytanie do dziewczyn, ktore stosowały Logest-czy po odstawieniu miałyście problemy z cerą, wiem, że to tabletki o stosunkowo niskiej zawartości hormonów, chciałabym je odstawić, ale martwie sie o cerę właśnie.. inreresują mnie też opinie dziewczyn, które odstawiły jakiekolwiek inne tabletki :-)

Gość deli245
mi się cera trochę pogorszyła, a brałam cilest, potem logest i plastry evra.

Gość przygarnijkropka
a jak długo brałaś? Nie chodzi mi nawet o lekkie pogorszenie stanu skóry, bo z tym się liczę, ale o jakieś duze problemy, typu dermatoza, trądzik polekowy.. same cholerstwa, naczytałam się tego

Gość przygarnijkropka
Hej,czy żadna z was nie odstawiła tabletek.. :-(

Gość pzrygarnijkropka
proszę,odpiszcie..

Gość no to ja ci powiem
hej :) Ja juz nie biore tabsow ponad 2 lata. Bralam chyba wszystko co bylo na rynku z tych srodkow nowszej generacji i po odstawieniu z powodow zdrowotnych cery do dzis nie moge ustabilizowac a mam juz 31 lat i wygladam jak dojrzewajaca nastolatka, masakra. Nigdy nie mialam problemow z cera a teraz to przetluszcza mi sie, wagry i pryszcze, szok. Bylam u dermatologa i powiedzial, ze to rozchwianie hormonalne po tabsach wlasnie i zadne leki mi nie pomagaly. Teraz musze sie leczyc ze srodkow ubocznych po tym swinstwie :(

Gość pzrygarnijkropka
o rany..a po jakim czasie te probmy się pojawiły?

Gość przygarnijkropka
dlaczego nie ma odzewu? :-(

Gość Ciekawa74633
Ludzie nie staszcie mnie, zaczelam brac tabletki jakies 1,5 miesiaca temu i ze wzgledu na tradzik (choc nie wiem czy one cos tu pomoga) a takze by nie wpasc z chlopakiem. Cierpie bardzo z powodu cery nie wychodze z domu juz od ponad tygodnia, lecze sie od tygonia dermatologicznie biore antybiotyk i licze na poprawe, ba naprawde niedlugo psychika mi padnie

Gość przygarnijkropka
nie chcę cię straszyć..sama się boję..wyczytałam to własnie na kafe,wczesniej nie myślałam o tym, ale teraz..boję się przestać.. a jakie masz tabletki?

Gość Ciekawa74633
Minisiston z małą dawka hormonow, zawsze sie zastanawiałam nad braniem tabletek na tradzik lecz obawialam sie wlasnie skutkow ubocznych, ale gdy przyszedl strach o ciaze to jedak zaczelam stosowac, mam nadzieje ze nic sie nie zmieni po tym jak je odstawie, bo po rozpoczeciu brania nie zauwazylam poprawy. A Ty jakie?

Gość przygarnijkropka
ja Logest, też niby mała zawartość hormonów..kiedy zaczynałam nie wiedziałam o wpływie tabletek na cerę, miałam wyleczony trądzik

Gość przygarnijkropka
w sumie nie zauważyłam, by stan cery jakos znacząco się poprawił w czasie ich stosowania, cera nadal się przetłuszcza, co nieco czasem wyskakuje..

Gość Ciekawa74633
A czym wyleczyłas? I ile masz latek?

Gość przygarnijkropka
24..hihi,wiele lat walczylam z trądzikiem i w sumie mam wrażenie,że samo przeszło..a pomogła mi wtedy maść acnemycin

Gość przygarnijkropka
no a potem używałam przez rok żelu firmy Lancome, dosć drogi był, ale pomógł mi uporać się z "resztkami"..niestety już go nie produkują..

Gość Ciekawa74633
Nio ja mam 18 lat i szczerze to juz wysiadam psychicznie od tygodnia nie wychodze z domu gdybym nie miala chlopaka ktory mnie tak bardzo kocha i potrzymuje na duchu to nie wiem co by bylo

Gość przygarnijkropka
no to super,że masz faceta..mój trądzik minął po 4 latach, gdy miałam 18 nie było już większych problemów,ale wtedy też nie było zbyt wielkiego wyboru leków..pewnei cię to nie pocieszy, ale wiem, co czujesz..pamiętam, że miałam dół po skinorenie, tak mi rozwalił skórę i nie pomógł

Gość przygarnijkropka
a od kiedy masz problemy z trądzikiem?

Gość Ciekawa74633
Oj powiem ze ok. 5 lat juz bedzie choc wczsniej nie bylo zle, pogorszylo sie od kiedy poszlam do szkoly sredniej i zaczelam sie malowac, pozniej przestalam polepszylo sie, a teraz juz nie wytrzymalam i poszlam do lekarza. Tez sie ciesze ze mam juz tego swojego i to raczej tn jedyny gdyby nie on to sadze ze bylo by ze mna jeszcze gozej badz wogole by nie bylo