Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

456

KTO SIĘ ORIENTUJĘ???????

Polecane posty

Od 2 lat jestem zarejstrowana w Urzędzie Pracy jako bezrobotna. Dzięki temu, że podpisuję co miesiąc ten świstek jestem ubezpieczona ja i moja córka, w tym roku zaczynam studia zaoczne i słyszałam, że wówczas takie ubezpieczenie w UP nie jest już możliwe a przecież na studiach zaocznych nie ma ubezpieczenie z uczelni jak na dziennych i wtedy zostaję ja i moja córa bez ubezpieczenia??? Czy ktoś się w tym oriętuję jak to wygląda od strony prawnej??? Proszę o pomoc i z gory dziękuję :)

Gość lilipoipili
jezeli mieszkasz z rodzicami mozesz byc ubezpieczona wraz z nimi, mozesz takze sama sie ubezpieczyc,.... ale studia zaoczne trzeba za cos oplacac... jako bezrobotna trudno ci bedzie a napenwo nie otrzymasz stypendium tak duzego aby moc zwolnic sie z calkowitej oplaty... mozesz studiowac zaocznie i nadal byc bezrobotna ...,. pozdrawiam

dzięki za odp. wiem że mogę studiować i nadal być bezrobotną tylko czy nadal przysługuje mi ubezpieczenie z UP czy nie??

dzięki za odp. wiem że mogę studiować i nadal być bezrobotną tylko czy nadal przysługuje mi ubezpieczenie z UP czy nie??

Gość najlepiej spytaj
w UP