Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foer394nerfgeuih845ut8t35

Matko okres mi sie spóźnia.......Miliony takich tematów wiem

Polecane posty

Gość o reeety
dobra jestes !!dasz mi też??daaaaj plissss też chce na twarz

Wybacz ale ktoś cię powinien chlasnąć w twarz żebys się opamiętała. Po drugie to nie było dni płodnych i masz naprawde marne sznase na to żeby być w ciąży. Nie panikuj jak głupitka nastolatka bo nie masz powodu.

Pamiętaj, że im bardziej sie będziesz nakręcać i stresować tym okres może się bardziej spóźniać. Jedyne co możesz teraz zrobic to czekać SPOKOJNIE. Uszy do góry, wszystko będzie ok :)

ja pytalam o wiek...ja mam 21 i mam dziecko a pytalam bo myślalam ze bedziesz jeszcze młodsza ode mnie,na mnie naskakiwali ze jestem goniarą i nie nadaje sie na matke-tak mi dali do zrozumienia,a ja mysle ze to jest fajny wiek.Nie hcesz byc mama?

natka900 Widzisz tutaj nie chodzi o mnie...Bo ja naprawdę uwielbiam dzieci...większość życia spędziłam opiekując się całym moim młodszym kuzynostwem...Ja po prostu nie moge sobie wyobrazić co by na to powiedziała moja rodzina...Nie wiecie jaką ja mam rodzine...cała z zasadami,dziecko przed slubem toć to koniec świata;/

Gość Delete Cancel
A ja dziewczyny mam 18 lat i jestem w ciąży,cóż też się boję,ale muszę zyc dalej(...) 3mam kciuki.Obys dostała @.

slucha ja mam surowego ojca a wyobraz sobie ze na wiesc o mojej ciązy powiedzila COS TY ZROBILA poplakal sie a potem przytulil mnie i gratulowal,bylam w szoku bo on wlasnie nalezy do tych ze NIE WOLNO SPAC PRZEDŚLUBEM a tu szok...dzien przed moim porodem mial stan przedzawalowy i powiedzil ZE CHCIALBY ZOBACZYC SWOJEGO WNUKA na szcescie wyszedl ze szpitala a teraz uwielbia malego.Zobaczysz ze Twoja rodzina tez zaakceptowalaby dziecko!Przeciez to dziecko!maly czlowiek!zresztą nie jest pewne czy jestes w ciązy!mi sie wydaje ze nie...

Gość 1818
Nie martw sie niczym mnie spóźniał sie 6 dni a mam regularnie. takze wszystko w porzadku

Gość 1818
Nie martw sie niczym mnie spóźniał sie 6 dni a mam regularnie. takze wszystko w porzadku