Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thomek

co można wyczytać z jej oczu...krótka historia zauroczenia

Polecane posty

Gość thomek

często ją ostatnio widuję...za każdym razem kiedy ja spotykam udaje nam się popatrzyć sobie w oczy:) uwielbiam patrzyć w jej oczy...szczerze mówiąc ma tak ładne oczy że nawet nie wiem jaki ma ich kolor:))jej spojrzenie magnetyzuje...nie tak dawno udało mi sie spojrzeć bardzo głęboko w jej oczy...to było jak porażenie prądem!!:) ale wytrzymałem, ona też:) choć jak by na chwilę odwróciła spojrzenie ale to był ułamek sekundy... przed tym zdarzeniem i po nim zawsze potrafiliśmy się odnaleść wzrokiem...prawda byłą taka że ja już ją wcześniej widziałem:)) i zawsze znajdywałem...może nie wyróżnia się z tłumu ale wystarczy popatrzec na nią jak ona magnetyzuje( jest naprawdę ładną dziewczyną- szczupła, zadbana, dobrze ubrana, średniego wzrostu, czarne proste ładne zadbane włosy, jasna nieskazitelna cera, no i te oczy te oczy eeeech :) zawsze w pracy zadawałem sobie pytanie co może znaczyć ten wzrok...chciałbym spróbować się z nią poznać ale nie za bardzo jest ku temu okazja(krótko się widujemy) kurcze tak mam ochotę się z nią poznać a tu brakuje raz, że odwagi a dwa, że nie ma ku temu sposobności... pozostaje tylko gapienie sie (jutro rano znowu :) hehehe )... p.s. piszę to wszystko bo mam ostatnio straszny kryzys, zamiast nauki patrzę sie w sufit:( i do tego tak głupio być samemu...będe tak pisał aż mi sie znudzi albo aż do momentu aż ją poznam heheh a jutro zobaczę jaki ona ma właściwie kolor oczu i zdam relacje i tak dzień w dzień ;) hehehehe

Gość deeep
pewnie ma takie brązowe oczy jak ja :D :P

Gość mała coffii
fajne;)

Gość mała coffii
pewnie ma napis: podejdz do mnie, nie bój się:P

Gość tyjtjt
patrzeć, popatrzeć a nie patrzyć, popatrzyć patrzę a nie patrzę się - to nie jest czasownik zwrotny znajdowałem a nie znajdywałem itd...

Gość mała coffii
Ile bym dała by spojrzec w głebie Jego oczek w ten Ocean uczuć;) ps. eh te krzysy.. tak smutno bez Niego.. nawet niebo za oknem płacze..

Gość thomek
...jedno spojrzenie tej dziewczyny daje mi taką energię:) że nawet chce mi się pracować w mojej pracy gdzie zawsze uchodziłem za strasznego lenia i :P

Gość mała coffii
w oczach widać wszystko;) widać też literkę M:P :) To prawda spotkanie oczu i nie tylko, daje siłę, a tak człowiek usycha z tęsknoty;) Ty leniem? hhihi raczej pracoholizm:P

Gość skąd jeste s
thomek?????????'

Gość sexiKAmilka
nastepny ściemniacz :o🖐️

Gość thomek
pracoholizm?? leniem?? ściemniacz?? :\ nic nie rozumiem?? jutro sie rozpiszę dziś zakuwam do examu:P

Gość thomek
a może któraś z was pasuje do mojego opisu?? :)) poszukiwana - cecha charakterystyczna: BARDZO ŁADNE OCZY...:P heheheh a tak na serio to wracam do nauki :\

Gość mała coffii
ach te oczy;)

Gość mała coffii
symboliczna misja:P fascynujące:P A tak poważnie, oczy są zaproszeniem do wnętrza, do człowieka. Są drzwiami ciała:)

Gość was jest więcej
>oczy są zaproszeniem do wnętrza zwłaszcza kiedy krzyczą "rżnij mnie twardzielu"

Gość thomek
:( dzisiaj niestety jej nie zobaczyłem..no trudno takie życie może jutro będzie szansa czasami sobie wyobrażam że mam taką dziewczynę...szczerze mówiąc uwielbiam sobie wyobrażać ją jako swoją dziewczynę, bo wtedy mój świat wyglada całkiem inaczej , zupełnie inaczej niż ten realny teraźniejszy świat...jakis czas temu nawet śniło mi sie, że się z nią pokłóciłem choć nie był to przyjemny sen to doskonale go pamiętam i ciagle go sobie przypominam bo ten sen był tak strasznie realny, że żałuję, że nawet tak przykra sytuacja nie wydarzyła sie naprawde...

do thomek ty sobie mniej wyobrazaj a wiecej rób w kierunku zeby poznac ta dziewczyne choc jakos wydaje mi sie ze ta krotka historie zauroczenia naprawde napisała kobieta

Gość kemotttt
napisała kobieta???????????????????????? po czym tak sądzisz?? to jakis żart chyba...wierz mi faceci oprócz tego że są twardzi :P potrafią być wrażliwi!! i zapamiętaj facet który ie jest wrażliwy to facet który ma wszystkie predyspozycje ku temu aby zdradzać!!

Gość efkaaa
jest w tym niestety dużo pradwy

Gość thomek
:P chyba brązowe ale nie jestem pewny

Gość jygfkuygvkhv
rzeczywiśie thomek opisuje swoje przeżycia dokładnie, barwnie i kolorowo... tak często przeżywają też zauroczone i zakochane kobiety... taki wrazliwy facet to OKAZ

Gość 345634twergtrde
tekst piosenki Samotna - Sekret Samotna (Podaruj dziś...) Samotność dręczy Cię, zamieniasz ją na ulubiony klub. Impreza kończy się wychodzisz i znów nie masz do kąd pójść, do kogo pójść. Sama samotna, wokoło sie rozgląda Sama samotna z nadzieją, że go spotka Sama samotna, wokoło się rozgląda Sama samotna, choć ludzi tłum (Podaruj dziś, jest pusty dance floor) Wśród tańczących ciał, dostrzegam znów twoją smutną twarz, Więc zamnkij oczy, a muzyki rytm zabierze Cię do gwiazd, do samych gwiazd Sama samotna, wokoło sie rozgląda Sama samotna z nadzieją, że go spotka Sama samotna, wokoło się rozgląda Sama samotna, choć ludzi tłum (Podaruj dziś, jest pusty dance floor) (Podaruj dziś...)

Gość 345634twergtrde
^świetna piosenka słucham jej na okrągło^

Jak chcesz wiedziec co mozna wyczytac z jej oczu, to idz do irydologa :P