Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fankamęża

czy wszystkie modelki są głupiutkie???

Polecane posty

Gość fankamęża

kilka lat temu pracowałam z modelkami i jakoś nie zauważyłam,zeby któraś wykazywała choć cień inteligencji, no może znalazł się jakiś jeden bądź dwa wyjątki a reszta to laleczki zapatrzone w siebie. pracowałam wtedy z takimi panienkami 18-20 lat. teraz z modelkami ma do czynienia mój mąż. zajmuje się fotografią, robi zdjęcia linii odzieżowych. jakiś czas temu miał zrobić pannie zdjęcia w samych majtkach i koszulce. pół godziny przed sesją panna ta napisała smsa do mojego męża "Panie Darku, spóźnię się jakieś 15 minut bo muszę kupić...majteczki" (panna lat 24). Która kobieta nie znając faceta i to jeszcze można powiedzieć pracodawcy napisałaby że się spóźni bo musi kupić majtki!!!! Co za idiotka

dziwczyna była bezpośrednia nie kłamała... o co chodzi - miała mu naścimniać ze idzie na ciastko

Gość fankamęża
mogła napisać tylko,ze się spóźni. takie teksty że się spóźni bo musi kupić majtki to może pisać do swojego faceta, a nie do pracodawcy.

pracodawca jest fachowcem w dzedzinie ubioru .... fotografuje jak piszesz linie ciuchoow ...wiec chiał zabłyszceć znajomością tematu ... a ty sie odrazu spisku doszukujesz

Gość fankamęża
nie doszukuję się spisku:) jaką znajomością tematu?? ze kupuje gacie??:D

Gość pffff
Ty za to musisz byc cholernie elokwentna zakladajac taki topic.Swoja droga ciekawe ,ze Ci maz czyta swoje smsy. A co do bystrosci modelek, to nie ,nie wszystkie . Raczej to nie o zawod choci tylko o spoleczenstwo. Tak jak modelki dziela sie na te madrzejsze i glupsze tak samo jest z licealistkami ,gimnazjalistkami itd....

Gość fankamęża
gacie, majtki, co za różnica przecież wiadomo o jaką część garderoby chodzi:) wydaje mi się po prostu,że dziewczyna nieco się zagalopowała. co to kogo obchodzi, czy kupuje majtki, stanik, ciastko czy cokolwiek innego. wystarczyło,żeby napisała,że się spóźni. czy to brak taktu z jej strony?

Gość pffff
chodzi a nie choci, tak tak za malo ksiazek ...;]

Gość pffff
nie brak taktu , ale raczej zmniejszenie dystansu miedzy Twoim mezem a nia , moze o to jej chodzilo...zreszta co to za roznica ???

Gość fankamęża
a co ma moja elokwencja wspólnego z tematem? i czy ja napisałam,że ona nie jest elokwentna??

Gość fankamęża
no tak, trzeba do wszystkiego się doczepić, ciekawe czy tobie nie zdarzają się literówki:P

Gość fankamęża
ech teraz ja nie doczytałam:D

Gość pffff
temat Twojego topicu juz wyraza Twoje zdanie ....poprostu obrazasz innych , wrzucasz wszystkich do jednego worka ,sama nie zastanawiajac sie nad soba.Badz nad druga strona tego smsa. I jaki cel ona miala go piszac , a Twoj maz pokazujac Tobie jego tersc ?

Gość pffff
no wlansie mi sie zdarzaja , wiedzac jak tutaj takie osoby sa atakowane postanowilam sie poprawic

Gość żona Leppera
Pewnie liczyla,że mąż zainteresują się nią inaczej i będzie miala lepsze zlecenia czy więcej kasy. Kiedyś jak bylam mloda (18-19 lat) próbowalam sil jako modelka i szybko zrezygnowalam wlaśnie przez erotyczne propozycje. Poza tym nie do końca odpowiadala mi rola laleczki :) Teraz robię coś na wlasną rękę i wiem,że w tym czuje się O.K :) Może Ty powinnaś zajmować się panienkami ? Od męża zawsze będą chcialy kasy i.... no wiesz ;)

Gość fankamęża
mój temat to nie stwierdzenie tylko pytanie, to po pierwsze, po drugie jak napisałam z takimi właśnie niestety pracowałam, ale zaznaczyłam też że zdarzały się wyjątki więc jak widzisz nie wsadzam wszystkich do jednego worka. A mąż uśmiał się z tego smsa, stwierdził, ze to jeszcze niedojrzała dziewczynka:)

Gość fankamęża
hehe, żona Leppera, mnie nie kręcą te klimaty:) mam swoją pracę, z której jestem zadowolona:)

Gość żona Leppera
Ps. Ja bym mężowi nie ufala. Facet to tylko facet. Jeden fotograf z którym "pracowalam" przedstawil mnie żonie, pokazywal zdjęcia dziecka a potem dobieral się do mnie... To obrzydliwa branża.

Gość fankamęża
ech, faktycznie. ale jest tam ktoś kto ma go cały czas na oku:)

Gość żona Leppera
:)

Gość fankamęża
jak będzie chciał zdradzić to i tak go nie upilnuję, a nie mam zamiaru ciągle martwić się co robi w pracy.

Gość żona Leppera
To też racja......... ale "okazja czyni zlodzieja" :)

Gość pffff
No czyli podsumowujac , nie wsyztskie modelki sa glupie , lecz dziewczynki nastoletnie , ktore nie dokonca wiedza jak zwrocic na siebie uwage . Moze tez impulsywnie zareagowalam ,sama kiedys sie w to bawilam , ale fakt faktem nie jest to zbyt ambitna praca :) Ale mozna poznac wartosciowe dziewczyny, chociaz jest ich garstka. Sa to czesto dziewczyny bardzo mlode,zbyt pewne siebie i pelne zapalu to tego zawodu, sa gotowe na wsyztsko zeby cos osiagnac (min tego typu smsy) ,czesto nie rozumieja,ze uroda przeminie ,a to co je ominie w szkole moze zostawic luki w wychowaniu i wiedzy:/ A z tego co piszesz meza masz wporzadku, przedewszytkim dystans:)

Gość fankamęża
dzięki:) może z czasem takie dziewczynki zrozumieją,ze uroda to nie wszystko, ze nie każdy facet poleci na nią tylko dlatego,że jest modelką.

Gość Donia Flora
większość modelek jakby nie patrzeć to wstrętne brzydactwa. jedyne co mają to odpowiednią figure a'la wieszak do prezentacji kolekcji. Uroda zniewalająca to minus bo przyslania ciuch. Nie martw się glupotami. żaden normalny facet nie zamieni kogoś z kim dorabial się od zera na glupi pusty wieszak.. :) chyba,że wariat a takiego byś chyba na męża nie chciala dlużej.