Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1818

BŁAGAM JAK COŚ WIECIE NA TEN TEMAT TO POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość 1818

Kochałam sie z chłopakiem kilka dni przed okresem,później okres spóźniał sie mi 6dni bardzo sie denerwowałam cały czas płakałam bo na ciąże jestem za młoda:(wtedy w drugi dzień spodziewanej miesiaczki zrobiłam test i był on negatywny PO 6 dniach dostałam okres i był on bardzo obfity jak to normlanie u mnie i przebiegał jak zwykle z bólem itp.ale jest dziiś 3 dzien okresu i był normalnie(nie taki obfity bo miałam tampona)wyciagłam go o 18.00 i teraz juz nie mam okresu jakby sie mi skonczył a zazwyczaj mam 4/5 dni.I nie wiem co teraz ?? Czy moge być w ciąży??Prosze o szybka odpowiedź z góry dziekuje

Gość zrób jeszcze raz test

Gość ...9
jak jesteś za młoda na ciążę, to na seks też za wcześnie.

Gość heł
to nie ciaza to swoim panikowaniem opiznilas okres a pozniej to mniejsz krwawienie jakbys w ciazy byla to zamiast lrwawienia z bole mialabys skape ok 3 dniowe plamienie nie masz sie czym martwic nie stresuj sie tak a zobaczysz ze nst okres bedzie normalny a na przyszlosc radze pomyslec o zabezpieczeniu ....

Gość madalenak
jak bys byla w ciazy to bys miala dłużej kres niz zwykle.schizujesz i tyle.a spoznil ci sie bo moze bylas nerwowa

Gość zrób jeszcze raz test
dziewczyny, piszecie chyba na podstawie swoich doświadczeń. Jedna kumpela miała miesiączkę 3 razy a była w ciąży i to całkiem noemalną, inna miała skąpe kewawienie. Co kobieta to inaczej. Zrób test albo badanie krwi.

Gość jkhugtdcgfv
nie wiem

Gość dudil
nie jesteś w ciąży bo 1) test wyszedł negatywny 2) dostałaś okres nie widzę tu innej odpowiedzi też często się nakręcałam po spóźnionym okresie, że jest nie taki jak powinien być a to za krótki a to nie tak się zaczął ale był i ciąży nie było a jak ciąża była (planowana oczywiście) to po prostu okres się nie pojawił a test wyszedł pozytywny tak więc głowa do góry wszystko jest o.k.!!