Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lustereczko123

ciągły ból prawego jajnika

Polecane posty

Gość lustereczko123
Ankra no ja bym chciala miec teraz dziecko, bo to dla mnie dobry czas. TYlko nie wiem na czym ma polegac dobroczynne dzialanie ciazy, o ile uda sie w nia zajsc. Mnie tez boli przy wspolzyciu :( Powiedz mi jak mozesz w czym oni upatruja przyczyne, tak mniej wiecej, bo po cos te laparaskopie beda robic. A w czym wg nich pomoze ciaza? w jaki sposob? czy nie zaszkodzi to dziecko, bo skads ten bol sie bierze?

Gość upppp upppp

Gość ankarra
w sumie to ta laparoskopia to chyba głównie po to, żeby w końcu zobaczyć, o co chodzi, bo inne badania zawiodły. Lekarze mówią: to może być endometrioza, zrosty pooperacyjne (ale przecież przed operacją miałam tak samo..), albo zaburzenia hormonalne (po pigułkach mi troche lepiej, ale hormony mam w normie..), więc 3 różne diagnozy, żadna pewna, a mnie boli coraz bardziej, na dodatek spóżnia mi się już okres o tydzień:(

Gość upppu

mnie tez boli prawy jajnik podczas stosunku, kiedy spytalam ginekologa czemu tak jest to powiedzial ze on nie wie od czego, ze to moze byc wiele czynnikow, ze od penisa moze to tez byc :P bo boli mnie tylko podczas stosunku kiedy penis jest gleboko..

Gość upupp

Gość przeczytałam wszytskie posty
i nie wiem co za idiota zasugerowal zajscie w ciaze jako recepte na ten problem. 3 lata temu miałam identyczny problem, ale zbagatelizowałam. Byłam u kilku lekarzy ale każdy dawał inna diagnoze. I tak się leczyłam. Potem olałam sprawę, bo trochę przeszło. Jak trochę przeszło to zdecydowaliśmy sie z mężem na dziecko. w 4 miesiacu ciazy zaczely sie komplikacje ciazy z tego powodu. Lezalam tylko w szpitalu i czekalam az dziecko na tyle odsiedzi swoje, że bedzie mozna je wyjac, wlozyc do inkubatora jako wczesniaka i zrobic mi operacje na jajnik.

Gość yfgfhgfytxddfd
mnie również ciągle boli prawy jajnik jest to bardzo silny ból , miałam test z metokroplamidem , prolaktyna wyszła mi 20 razy większa ale p doktor powiedziała że od prolaktyny wysokiej jajniki nie bolą , mam torbiel 2x3cm zanika i znów sie pojawia, nie wiem czy od tego prawy dół biodrowy i koło pachwiny mnie czasem nie boli, i do tego głowa często boli , jak ktoś chce pogadać to mój nr gg 10107295 aga

Gość bannia
ja mam to samo , co chwile zmieniam lekarzy a ból coraz silniejszy, boje sie że nie będe mogła zajść w ciąże, brałam duphaston 3 miesiące potem lekarz kazał mi odstawić bo bóle dalej były i skońzyło sie na nospie