Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tornado28

jak kulturalnie zakonczyc znajomosc?

Polecane posty

Gość dobra a teraz
moze my tez tak powinnyśmy was traktowac jak szmaty ?

Gość do autora
to źle o tobie swiadczy jeżeli poszłeś z nią do łóżka nie myśląc o konsekwencjach . Szkoda mi dziewczyny , bo pewnie coś do ciebie czuła . Przynajmniej pokaż ze jesteś facetem i zakończ to z godnością dla niej nie dla Ciebie .

Gość was jest więcej
więc wam się nie opyla. Poza tym same sobie zrobiłyście taką chorą rywalizację, więc się teraz męczcie. Mi nie przeszkadza jak mój kolega dyma co wieczór inną panienkę.

Gość dsfds
"Musiałeś jej się bardzo spodobać, albo coś do Ciebie poczuła, skoro tak od razu się zdecydowała." daj spokoj. Co miala poczuc? Moze zwyczajnie jest latwa? To takie dziwne? Pelno jest teraz takich zdzir.

Gość was jest więcej
No, prawie codziennie dymam inna panienke, bo nie zawsze mam czas zeby sciagnac z internetu nowego jpeg-a

Gość was jest więcej
napisałem że kolega dyma przygłupie. Czytaj chociaż zanim się podszyjesz

Gość Tra la la szuba duba
a moze ona ma ten sam problem co i Ty i teraz wypytuje wszystkie kolezanki jak ma z Toba zakonczyc w kulturalny sposob? Facet, powiedz jej prawde, ale pokaz jej ten topik i bedziesz miec z glowy...czego to ludzie nie wymysla zeby sobie komplikowac zycie...bron boze nie mow jej ze jej nie zapomnisz, co za pierdoly...nastepnym razem jak chcesz zrobic taki maly skok bez konsekwencji to dorosnij...zobaczysz ze ulatwi Ci to zycie;-)