Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xmalinka3X

Jak schudnac?

Polecane posty

lekarz, bo powiedzialam mu ze zaczelam uzywac tabletek i pani ginekolog tak mi powiedziala wiec to jest wiarygodne zrodlo,mozna sobie proadzic bez tabelek

Gość iwa172
wydaje ci sie ze lekarz rodzinny albo ginekolog przepisalby komus tabletki ktore powoduja bezplodnosc? bedziesz chuda ale bezplodna wybieraj!!! jakas total bzdura. sorry ale pieprzysz

Gość South Beach - najlepsza
dieta jaką stosowałam, 5 kg w ciągu 2 tygodni

Gość Xmalwinka3X
ostatnio dziewczyny na forum wychwalaly FOR SLIM kosztuje ponoc tylko 6zl ale niby jest naprawde skuteczny. Moze warto tego sprobowac??

nie wiem ale ja bym nie ryzykowala z tabletkami to jest tylko moje zdanie

Gość iwa172
jak juz to pewnie któres z tych nielegalnych z czarnego rynku ale te wycofane z runku. ale na pewno nie na recepte i kupione w polskiej aptece.

Gość iwa172
a ten FOR SLIM to herbatki czy co?

Gość iwa172
bo ja to juz herbatkom nie wierze. Slim figure pilam i kilogramy rosly a nie spadaly.

Gość Xmalwinka3X
no niby tabletki i tez bierze sie 1 dzinnie

qrna kobiety!piszę wam o skuteczne i zdrowej diecie a wy tylko o wspomagaczach.. :-P

Gość Xmalwinka3X
South Beach - najlepsza- juz wydrukowalam sobie przykladowe posilki na tej diecie...ale nie wiem czy dam rade dlatego chce jakies tabletki do tego. A i czy zamiast cwiczen moge jezdzic rowerem codziennie przez 1h?

Gość iwa172
ja mam sciagniete z neta cale programy o wiele razniej sie przy tym cwiczy. na brzuch tyleczek nogi itd. aeribic pillates

dasz radę, ja też myślałam, że nie dam.. chudłam bardzo szybko a wcześniej nic, do tego brałam bio CLA, bardzo mało ćwiczyłam, trochę hula hop i rowerek, wcale nie byłam głodna, po 2 tygodniach wszyscy podziwiali moją figurę i pytali, jak to zrobiłam, polecam!!

Gość Xmalwinka3X
kurcze ale ja mam strasznie slaba wole, dwa dni wytrwa a potem spowrotem. Najgorsze jest to ze nie potrafie zrezygnowac ze slodyczy trudno mi je wykluczyc:(

Gość iwa172
nie sciagam ze strony tylko przez bearshare. mi nalbardziej odpowiada program Billego Blanksa i program ktory kiedys byl w ofercie jakiegos tvshopu nazywa sie JAK CHCE MIEC TAKIE... jest kilka czesci JAK CHCE MIEC TAKIE POSLADKI JA CHCE MIEC TAKI BRZUCH itd.

Gość iwa172
ja tez mialam ten problem. nie moglam wytrzymac dluzej niz dwa dni na diecie i bez slodyczy chipsow frytek itd zyc nie moglam.

Gość Xmalwinka3X
sciaga mi sie ten program. A schudlas cos po tych cwiczeniach??

no to jak chcecie schudnąć?

Gość iwa172
no ja cwicze i meridie biore niestety. ale jestem zadowolona zadnych skutkow ubocznych a waga o trzy kilo w dól po tygodniu.

Gość Xmalwinka3X
No ja tym razem jestem tak zalamana ze mam nadzieje ze wytrzymam. Najgorzej bedzie ze slodyczami, ale powiem mamie zeby je chowala przede mna

Gość Xmalwinka3X
No ja tym razem jestem tak zalamana ze mam nadzieje ze wytrzymam. Najgorzej bedzie ze slodyczami, ale powiem mamie zeby je chowala przede mna

Gość dziewczyny moje drogie
nieśmiertelne 10 kg to była moja zmora i narazie spadam w dół,przetestowałam herbatki cwiczenia i inne cudowne cuda i nic ciągle te 10 kg było a teraz od 2 miesięcy jem śniadanie i kolacje i na obiad albo ziemnieki 2-3 albo surówke albo 10 dag miesa i czasami zjem ciastko pije 4 herbaty 2 kawy i około 2 litrów wody z owoców tylko jabłka i czasami banany i łykam preparat oli femin i cud nastapił mam 5 kg mnie ,polecam taka diete bo głodna nie chodzę i nawet nie myśle o jedzeniu przede wszystkim nie myśle o jedzeniu powodzenia

Gość Xmalinka3X
studentka7 jak na @??

Gość Xmalinka3X
studentka7 Jestes jeszcze?

Gość 4health centrum dietetyczne
Zapraszamy Panią do naszego centrum dietetycznego w katowicach przy ul żwirki i wigury lub na str internetową 4 health pl

Gość ofrj
jak mam schudnac ale zdrowo

Gość Silva75
wejdźcie sobie na forum www.diety.pl Tam dziewczyny opisują jakie diety są najskuteczniejsze. Wiele z nich schudło, a jedna dziewczyna nawet 22kg!!!