Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xmalinka3X

Jak schudnac?

Polecane posty

dieta nic Ci nie pomoże... jak przestaniesz ją stosować dopadnie cie efekt jo jo.... jak chcesz zeby dieta miała jakiś skutek to musiała byś ją stosować do końca życia

Gość gość
mi pomógl adi jeśli chodzi o "ujarzmienie mojego apetytu" z tego co wiem to na ten moment jedyny skuteczny środek na walkę z kg...moim zdaniem jest coś jeszcze na pewno ale nie bardzo się znam na tym, tak czy inaczej wiem że adi działa tak jak o nim mówią , ja nie żałuję że brałam :))

Gość gość
jak ktoś mnie pyta o tabletki na odchudzanie to polecam mu tylko Foreverslim. stosowałam kilka dostepnych na rynku srodków i te sprawdzają się według mnie najlepiej. Waga spada dość szybko bo po około 10dniach czuć już efekt.

Gość Nooemi
Mi udało się skutecznie schudnąć 10 kg dzięki diecie Sandruni. Zmieniłam swoje nawyki żywieniowe. Nie jem już smażonych potraw, fast foodów ani słodyczy. Teraz dużo gotuje na parze a nie smażę. Jem dużo ryb i warzyw. Bardzo polubiłam różne kasze. Owoce i orzechy jem zamiast słodyczy. Sporo jeżdżę na rowerze, dużo spaceruję, czuje się zdecydowanie lepiej niż kiedyś https://dietasandruni.wordpress.com/