Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wislak

Kiedy mozna uprawiac sex a kiedy nie??

Polecane posty

Hej chciałbym sie dowiedzieć w które dni mozna uprawiać sex a kiedy nie.Moja partnerka ma cykl nieregularny i trwa przewaznie tak 30 dni.Prosze napiszcie mi kiedy mozna sie mniej wiecej kochać a kiedy nie.

Gość lornetka
można o 8 rano i 15.15

Gość Sex uprawiamy w nocy

Gość lornetka
w nocy to mi się chce spać

Gość A potem do
nas będą pretensje i wpadkę :P

Gość mam taką ochote
Kiedy sie stosuje antykoncepcje, baranie.

Mi chodzi o to w jakie dni mozna.bo są jakies płodne i bezpłodne

Gość A potem do
No właśnie, jakieś, kiedyś. A skąd my to may wiedzieć. Potem pozwiesz kafe o alimenty :O

to moze spytam sie inaczej ile dni po okresie mozna to robic???Po ilu dniach od poczatku krwawienia (miesiączki) zaczyna sie jajeczkowanie???

Gość tego kiedy się
zaczynają dni płodne to nikt nie wie. Może to być w 5 dniu cyklu, a może być w 10 lub pózniej. Pewny jest jedynie czas po jajeczkowaniu.

Gość ja biore cilest
to jest ciężko tak okreslic , najbardziej płodne sa dni 11 - 16 cyklu , ale ogólnie przeciez lepiej sie zabezpieczac , bo w ciaze mozna zajsc w kazdym dniu cyklu

Gość A potem do
Wiesz co, wiślak ? wpisz w google " płodne dni kobiety ", poczytaj sobie :) Ludzie, jak można tak ważne kwestie powierzać kafe :O i swoje postępowanie uzależniać od iluś odpowiedzi. Totalna lekkomyślność. Nie dorosłeś jeszcze, Wiślak do seksu. :P

no niby tak:) a mozna po czymś poznać moment w którym jest to jajeczkowanie??

ja sie tylko dopytuje spoko zabezpieczam sie zawsze ale w te najbardziej dni z ryzykiem tzw wole nie ryzykowac wpadki

Gość najbezpieczniej kochac sie
zaraz przed okresem tzn pare dni i zara zpo okresie, potem jest coraz blizej do jajeczkowania. tak ciezko babsztylom bylo to powiedziec? poza tym wpisz w googlach"kalendarzyk malzenski" tam sie wpsiuej cykl miesiaczki kobiety i on ci oblicza kiedy sa dni plodne a kiedy nie

Gość tzn.
ile dni konkretnie przed i ile po ? Myślisz, że załatwiłaś sprawę, tak ? Ja tak zaszłam w ciążę nieplanowaną. I sama jesteś babiszon :P

Gość tzn.
sorki, babsztyl :P

Jak stosujecie antykoncepcję to co za różnica? A metod naturalnych nie polecam.

niech Twoja pani przejdzie sie do gina po tabletki anty wtedy będziecie się mogli codziennie seksić bez obaw bo przy nieregularnych cyklach a takie ponoć ma za przeproszeniem chuj by wyczuł kiedy jest w 100 % bezpiecznie :P :P :P :P :D

Gość do wiślaka
jak ty gościu stosujesz jako metodę antykoncepcyjną kalendarzyk małżeński, to już zacznij szykowac wyprawkę dla malucha. My jesteśmy (ja i moje 2 siostry) z tej własnie oto matody i wszystkie trzy dobrze sie mamy. A w ogóle co to za pomysł, że cżłowiek może sie kochac tylko 5 dni w miesiącu - i to nie wtedy, kiedy ma ochote, ale kiedy kalendarzyk pozwalal? Nerwica murowana, a i związek z jego bliskością i intymnością szlag trafia - sorry, kochanie, wiem, że chcesz się do mnie przytulic, ale mam akurat dni płodne, poczekajmy do środy. Przyszłej środy. Wspólczuję.

Hehe no masz racje ale u mnie niejest tak ja z moja partnerka niekocham sie tylko podczas okresu a takto jak nam najdzie ochota to....:) a pozatym kalendarzyk cyklu nie jest moja metodą antykoncepcyjną tylko Durexy:p

Gość facet23
kalendarzyk to mit .. tabletki to najwieksze g****o jakie wymyślili, może nie bedzie ciąży ale jak to wyniszcza organizm kobiety to nawet sobie nie zdajecie sprawy .. najlepiej udaj sie na spotkanie, o naturalnym planowaniu rodziny tam dostaniesz zadania jakie musisz wykonac przez jakis czas badasz temperature. inietylko co pozwala poznac swoje cialo i dowiesz sie kiedy masz plodne to tylko 2 dni w cyklu .. a co do prezerwatyw to sa jaja jak pekna i za12 z masz dzieciaka, jak zostanie w srodku itp. nie polecam lizac cukierka przez papierek.. ja swojej kobietk icialo znam i wiem kiedy moge poszaleć a kiedy nie