Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga c

pościel dla maluszka

Polecane posty

Gość aga c

hej dziewczyny! mam pytanie odnośnie pościeli dla dzidziusia firmy mamo-tato, maja bardzo przystepne ceny i ciekawa jestem czy posciel jest dobrej jakosci. Jesli ktos cos wie na ten temat lub uzytkuje w/w posciel to prosze o odpowiedz.dzieki

ja bardzo polecam, kupilam i jestem zadowolona, podobnie jak dziewczyny z tematu LIPIEC 2007 i kilka moich znaojmych z reala :) przede wsystkim maja super ochraniacz na lozeczko i nie ma problemu z jego faldowaniem jak przy tradycyjnych ochraniaczach. ja mam ten model http://www.allegro.pl/item210845503__3_cz_oryginalna_posciel_mamo_tato_90_x_120_.html

Ja kupiłam 2 komplety. Jakość nie jest może oszałamiająca, ale moja córcia śpi pod nią od urodzenia (już 7 miesięcy) i jest w sumie ok (z czasem pruje sie troszkę przy suwaczku). Za to się nie spiera (nie blednie) i ma ładne wzory

Gość aga c
dzieki, ja zamowilam na razie 1 komplet, mam nadzieje ze sie sprawdzi:)

ja również ją mam 2 komplety i rożek.Polecam. Zwłaszcza, że u mnie identyczna w sklepie duuużo droższa.

ja kupiłam dwa komplety, mała ma pól roku, do tej pory uzywamy, aczkolwiek jakośc nie jest najlepsza, po praniu kosmaci się. ale za ta cenę ujdzie...