Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mag79

krem...poradzcie cos prosze

Polecane posty

Juz mnie szlag trafia!! Po prostu po KAZDYM kremie wyskakuje mi syfy, a mam 28 LAT!!! To jakas paranoja!! Skore na twarzy mam koszamrnie sucha, ktora naprawde wymaga wanilzenia, ale niczym, doslownie niczm nie moge sie posmarowac, bo od razu dostaje na policzkach pryszcze. Nawet po Weledzie!! Poradzcie cos, prosze :( Czym sie nailzac zeby nie dostawac syfow, bo normalnie plakac mi sie juz chce:( Albo mam skore jak wior i ze zmarszczkami albo zasyfiala :(

Gość paula01
mam 30 lat i podobne problemy - akluatnie pomaga mi SVR Xerialine i emulsja do mycia Cetaphil

Gość nie uzywaj kremow
ze skladnikiem parafinum liquidum bo to powoduje pryszcze. chociaz ta weleda to chyba nie ma tego skladniku. mi dobrze sluzy mydlo ziolowe boniderm i krem dla dzieci hipp.

Gość mi kosmetyczka powiedziała
że pryszcze u kobiet 30 letnich robią się właśnie wtedy gdy cera jest sucha i trzeba ją nawilżać tak zrobilam i jest poprawa

Gość Cocounutka
Ja uzywam kremu dla dzieci Babydream Rossmann takie niebieskie pudeleczko i jest super cera nawilzona, bez jakis pryszczy, nie swieci sie nie zluszcza, bo jest bez zbędnych konserwantow, olejow mineralnych i barwnikow :) Polecam tani a naprawde super jest

ale wlasnie sek w tym, ze ja bardzo zwracam uwage na sklad, nigdy nie kupuje kremow z parafina, olejem minerlanym i takimi tak...a jednak zapychaja mnie :( co do kremu dla dzieci to mam w domu Hipp (czy jakos tak), ma sklad bardzo przjazny, ale jakos mam wrazenie, ze dla mnie, juz baby prawie 30-sto letniej jest jakis nie bardzo w sensie takim, ze nie nawilza wystarczajaco. Nie wiem co mam robic...poradzcie cos jeszcze kochane :)

Gość ale niestety
Baby dream ma w składzie rumianek, co go dla mnie dyskwalifikuje, bo mam na niego alergię, a co do kremu Hipp to mnie zapycha....

Hipp cie zapycha? Kurde, to juz nie wiem naprawde:(

Gość ale kosztuje 10 zł
więc możesz spróbować, jak się nie uda to zawsze można stosować do ciała i stóp

a moze apteczny biodermine. dla mnie wspanialy :) ja mam 30 lat i tlusta cere. mozesz tez sprobowac kosmetyku w kapsulkach - GAL olej z wiesiolka do wcierania w twarz, tez bardzo fajny :) wbrew pozorom olejki nie powoduja tlustej warstwy. pozdrawiam:)

tyle, ze biodermine jest antybakteryjny :( wiec moze humektan:) ja nawilzam skore nie kremem tylko pijac ogromne ilosci plynow - najczesciej zwyklej wody :)

Ja miałam do tej pory identyczne problemy, mam 29 lat i dopiero od niedawna nie narzekam na cerę :) A to za sprawą kremu, który zakupiłam w aptece. Jest to kremik EMOLIUM (skład to m.in. mocznik, masło shea) jest przeznaczony do cery suchej i bardzo suchej. Jest niedrogi, ok. 17zł, z tym, ze do kupienia wyłącznie w aptece. Polecam go wszystkim z podobnymi problemami - naprawdę super się sprawdził!!!