Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maślana

DZIEWCZYNY O WZROSCIE 150-155cm MACIE WYSOKICH CZY NISKICH CHLOPAKÓW?

Polecane posty

Gość lolitkaaaa
ja mam 150 w wieku 18 lat

Gość lary
A moja dziewczyna uwaza sie za niską. Zauwazylem ze przeszkadza jej różnica (mam 180cm wrostu, a ona 169) Moim zdaniem to nie jest duża różnica, bo na wysokich szpilkach będzie prawie tej samej wysokości.

Ja mam 155 a mój facet 185 i wcale nam to w niczym nie przeszkadza wręcz odwrotnie.Ja zawsze chciałam mieć wysokiego faceta a On niska dziewczynę Pozdrawiam

co to jest kurde za różnica kto ile ma wzrostu, niska może być atrakcyjna tak samo jak i wysoka każdy wzrost ma swoje plusy jak i minusy, komu wy chcecie ciągle udowadniać który wzrost jest lepszy? TO JEST BEZ SENSU zajmijcie się lepiej nad pracą przy swojej aparycji wymowy zachowania wyglądu przede wszystkim, co ma tutaj wzrost do tego? Sprawdza się tutaj przysłowie, że każda potwora znajdzie swojego amatora, nie obrażając tym nikogo, bo zostało to użyte w przenośni w celu niwelowania kobiecych małych i niepotrzebnych kompleksów. Połączenie 150 - 190 może być korzystne, ale później dzieci np. dziewczynka może mieć 170 albo więcej, w zależności od układu genów i co wówczas?Gdy kłucicie się z wysokimi albo na odwrót poczujcie się jakbyście kłuciły się ze swoimi przyszłymi dziećmi, kto wie, jakiego będą wzrostu ... tyle jest takich samych tematów i takie same odpowiedzi! czas to przełamać ! LUDZIE DOROśNIJCIE WKOńCU!

Gość Ja trochę zboczę z tematu
Mam 175 cm, i jestem zadowolona z tego jaka jestem. Zauważyłam, że podobam się niskim mężczyznom :( A osobiście chciałabym wysokiego....Ale niestety też zauważyłam, że tacy wybierają niskie dziewczyny, ech ciężkie jest to życie ;)

Hmmm... Tak mi przyszło na myśl przy okazji tego tematu...co sądzicie o dużej dysproporcji fizycznej partnerów w łóżku? Wada czy zaleta? Ja osobiście uważam że to zależy od pozycji. Przy takiej różnicy wzrostu jak jest między mną i moim partnerem - 26cm (ja 161cm, on 187) pozycja "na stojąco od tyłu" przy założeniu że oboje partnerzy stoją jest niewykonalna. Musiałabym założyć bardzo wysokie buty. Może i nawet podkręciłoby to jego jeszcze bardziej ale mnie na pewno nie - niewygodnie :O Za to bardzo oboje lubimy kochać się w innej pozycji na stojąco, kiedy on bierze mnie na ręce. Ja lubię jego siłę a on moją delikatność :)

Gość upiiiiiiiiiiiii

Gość w łózku wszystko sie wyrównuje
:P

Gość u mnie tak
moja babcia 150-dziadek 190 moja mama 156 -ojciec 186 moja siostra 160 -maz 192 :)

Gość wysokanaszczescie
wspolczuje dziewczynom o wzroscie ponizej 167cm i trudno mi uwierzyc, ze dorosla kobieta moze miec ponizej 160cm...w moim otoczeniu nie ma takich...

Gość pomyślmy... może
lucca ---> pozycja na stojąco i od tyłu jest wykonalna i to bez problemu, ale facet musi mieć silne uda i być w dobrej kondycji ;) Ja mam 160 cm, a mój mąż jest dokładnie o 1 cm niższy od Twojego chłopaka i bardzo lubimy tę pozycję :classic_cool:

Gość pomyślmy... może
ja 160 - on 186 cm ;)

Ja równiez jestem wzrostu Madonny i nigdy z tego tytułu kompleksów nie miałam :) co prawda pewnie większość mężczyzn wyobraża sobie u boku modelke z wybiegu (naoglądali się filmów i stron xxx) - co nie znaczy, że takie piękności są nimi zainteresowane. Z doświadczenia wiem, że naprawdę wielu facetów lubi niskie, drobne kobiety, które wzbudzają w nich coś czego oczywiście nie potrafię wytłumaczyć jako kobieta :) Akceptuję siebie, bo wolę mieć mniej niż 160 cm niż 180. Bardzo podobają mi się wysocy mężczyźni i w takim jestem zakochana (ok,190cm) :) Wcześniejsi patrnerzy mieli 175-180 cm.

Gość MYsłowice
ja mam 160cm a on ma 180 cm i jest miedzy nami super sie uklada- wzrost nie odgrywa zadnej roli jesli dane osoby sie kochaja.

Gość moja siora
mam 160 czy powinnam sobie palnąć w łeb????

Gość ja 155cm on 170 cm
:)

Gość kukulele
a ja mam 171 cm, mój meżczyzna 178 i jest super:-) nieważne kto ile ma cm, ważne, czy jest miłość;-)

Gość Donka22
ja mam 162 wzrost a moj chlopak ma 196 i jest super:) mam tez kolezanke co ma 155 jest malutka i ma powodzenie u wysokich facetow:)

Gość ja 152
mąż 173, kochanek ponad 180 :P

Gość znam rozne pary
czasem takie drobinki mają wysokich, poteznych mezczyzn a czasem wrecz przeciwnie niskich, szczuplych. ale chyba nie to jest wazne prawda?

Gość najgorsze pary
to są takie jak laska jest wysoka i ma faceta wyraźnie niższego od siebie! To jest obrzydliwe, żenujące i denne !!!

Gość zajawka
ja mam tylko 152cm a moj facet ma 190, ale na szczescie jest raczej szczuply, wiec wyglada na nieco mniej ;) a swoja droga fotograf na slubnej sesji zdjeciowej niezle sie nagimnastykowal, zeby roznica wzrostu nie rzucala sie w oczy gdybym wybierala faceta ze wzgledu na wzrost to wolalabym takiego do 175

Gość izuniaaaaaaaa
Hej,ja mam 160 cm,mój facet 189cm,moj wczesniejszy facet 204 cm:) Dla nich zawsze byłam i bede sliczną kruszynką:) Powiem jeszcze jedno,mam wieksze zdecydowanie powodenie niz wyskokie kobiety:)

ja 156 on 186 :) ale myślę ze to niema znaczenia najważniejsze jest się kochać i akceptować siebie nawzajem. a do tego kto uważa ze niskie kobiety nie są proporcjonalne to się bardzo myli. ale cóż może kiedyś się o tym przekona.

Gość podnoszee

Gość gość
Kochani ! Ja osobiście mam 150 cm oczywiście nie jestem z tego dumna ale bardzo nie podoba mi sie jak oceniacie niskie dziewczyny. Nie rozumiecie ze mamy na tym punkcie kompleksy i czujemy sie ze sobą źle a jak piszecie ze wyglądamy jak kaczki to jest miłe ? Uwierzcie ze nie. Takie sie urodziłysmy i tak już jest nie zmienimy tego wiec zanim coś zamieścicie zastanówcie sie proszę jak poczuje sie ta druga osoba. Dziękuje. A wy dziewczyny sie nie martwcie 150cm to nie jest nie uleczalna choroba, żyjmy pełnia życia