Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zszokowana2020

Stwierdziłam że nigdy nie wyjdę za mąż!!

Polecane posty

Gość Zszokowana2020

od jakiegoś czasu pracuje...I notorycznie obserwuje jak młodzi mężczyźni przyzwoici..(nigdy bym nie pomyślałam!)Rok dwa lata po ślubie się za mną uganiają.......proponują związek....walą komplemanty...zresztą ne tylko mi........Ja rozumie po 25 latach można się znudzić ale po roku czasu....już takie akcjie......Nie bedę nigdy mężatką jeśli to tak wygląda!A fuuuj!

Gość i bardzo dobrze

Gość dzierwczynalat20
ja równiez nie wyjde za mąz , nieznam żadnego szcześliwego małżeństwa :)

Gość bo facet to świnia
i masz raację- nie wychodź za mąż. Urodzisz takiemu dzieciaka a on będzie zdradzał :o Sa niedojrzali emocjonalnie

Gość i bardzo dobrze
faceci niestety tacy są:-oNie ma sensu zmuszać się do małżeństwa a potem płakać,że mąż zdradza:-(Znam wiele takich małżeństw,przed ślubem było wszystko cacy a po ślubie w facecie odezwała się męska dzwika i zaczęły się notoryczne zdrady😡

Gość Elzia
moj taki nie jest:)

Gość ass mass
wyjdziesz wyjdziesz bo jakis ogier zakreci ci w glowie ale powinnas tak max po 2 latach szukac innego bo ten ogier okaze sie dziwkarzem stosujac te rady masz szanse przejsc przez cyie normalnie

Gość Zszokowana2020
Ja dopiero teraz zobaczyłam to na własne oczy!Jakos tak z opowiadan to do mnie tak bardzo nie docierałoo...Co za tupet!!!I jeszcze..chodzili ostentacyjnie z obraczka na palcu!!nic wstydu!!!

Gość ass mass
a pojedz na wakacje tm gdzie plaza i woda....zona np jeszcze w pokoju hotelowym a maz przystawia sie do ciebie na maxa a widac, ze mlody gosc-przed 30 faceci to wieczni ruchacze i tylko nawine panienkie wierza ze ich facet jest wierny buhahah

Gość E.M.I.
Wczoraj na przykład znowu..jeden taki sie za mna uganiał......już nawet na ulice wyjść nie można bo normalnie całe stado za mną lata!! Dzisiaj znowu mi sie do okna dobijali(mieszkam na parterze), dwie godziny walili żebym im otworzyła, bo chcą iść ze mną do łóżka!Fujj!! Wyobraźcie sobie........ja ich znam, jeden sie ożenił dwa lata temu, a drugi...trzy tygodnie temu!TRZY TYGODNIE TEMU!!!!!!!!!SKANDAL! Nigdy bym ich o to nie posądzała!Tacy porządni byli! Musze iść bo znowu mi tu na mój temat komplementy wykrzykują na całe osiedle!Normalnie SZOK!

Gość aaaa/
to im powiedz ze zadzwonisz do zony z ciekawa informacja

Gość E.M.I.
Kurcze, normalnie drzwi mi chciał taki jeden wyłamać przed chwilą!Też żonaty oczywiście!....Od ROKU!!!.....Faceci nie potrafią sie opanować czy co?!..Całe szczęście że po ostatnim podobnym incydencie kazałam sobie założyć pancerne drzwi.....Inaczej już by mnie dopadł z tą swoja hucią......No masz ci los!Znowu za oknem jakiś świeżo poślubiony wrzeszczy że jestem sexi laska...to moja wina że mnie los hojnie obdarzył?!

Gość E.M.I.
Szok!! Normalnie jestem zszokowana!

Gość aaaa/
E.M.I--to nie było do ciebie rozumiem ironie

Gość thomek
E.M.I. małolato przestań kłamać i wymyślać te historyjki! węż sobie przeczytaj nowe Bravo Girl albo przypudruj nosek...(czytam twoje posty i uważam że chyba nie masz nic do roboty w donu)

Gość prowokacja D
na innym temacie EMI to 15 latka, która pyta czy może się przespać z chłopakiem 18letnim :D czy wypada

Gość E.M.I.
Jaka tam prowokacja!! Ja nikogo nie prowokuje....oni sami do mnie przychodzą!!ŻONACI!!!!!!!!!!!!!....Powinni siedzieć w domu z żonami, a oni BEZ PRZERWY się do mnie dobijają!

Gość thomek
a w innym poście E.M.I. przespaął sie z 70 letnim ojczymem albo też ta co ma ojca co gdzieś tam odbezpieczaj swoja broń:)) śmiech na sali.... kto ma dość już E.M.I. wpisujcie się :))

Gość taaa juz to widze
jak sie do ciebie dobijają dzwiami i oknami... chciałabyś

Gość thomek
pewnie E.M.I. to jakś gruba laska która godzinami siedzi na czatach i wirtualnych randkach i zajada sie czekoladą :))

Gość mer..
E.M.I. - na ktorym PGR - e mieszkasz?

Gość znam taka jedną
Wydaje mi się że EMI mieszka w mojej miejscowości. Tez mamy tu taką, która myśli że każdy na nią leci. Wystarczy że facet na nią spojrzy, a ona myśli że chce się z nią przespać.

Gość do niemadrej emi
a obiecalas zakladajac temat ze sobie idziesz? no to spadaj...tak nie chcemy cie!