Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milcia8

Czy mogłam zajśc w ciąże?

Polecane posty

Gość milcia8

mam okres co 25-26 dni. Kochałam się w 19 dniu cyklu bez zabezpieczenia. Miałam wtedy krwawienie. Ale to nie był okres. Trwało kilka godzin. Czy jest możliwe że jestem teraz w ciąży skoro miałam dni niepłodne. Niepokoi mnie to krwawienie.

Gość Jest taka mozliwosc
Tak jest mozliwosc ze jestes w ciazy a dla mnie juz nieistnieja dni plodne i nieplodna zaszlam w ciaze mowia ze plemniek moze przezyc w ciele kobiety 3dni to niejest prawda moze przezyc nawet 7dni a kobieta moze zajsc w ciaze nawet w okres wiec mysle ze moglas zajsc i jesli jakas ma zamiar pisac ze pisze bzdury to odrazu mowie ze ja sama tego niewymyslilam tylko wiem to od 3lekarzy 2ginekologow jeden rodzinny

Gość bosheee
tak mogłaś

Gość natttiii
A ile masz lat? Skonczył w srodku? To jest duze prawdopodobienstwo, zrob test i miej nadzieje ze nie jestes w ciazy. A nastepnym razem zacznij brac pigulki!

Gość Marta1983
Te plamienie kilku godzinne oznaczało że masz owulację. Gratulacje zostaniesz mamusią:)

KAŻDY, KAŻDY, KAŻDY KAŻDY niezabezpieczony stosunek niesie za sobą ryzyko ciąży.

Gość natttiii
Plamienie niekoniecznie musialo oznaczac owulacje, moglo byc przez zaburzenia hormonalne. Wiec za wczesnie na wydawanie wyrokow. Test Ci pomoze ustalic stan faktyczny

Gość Marta1983
ma regularne okresy co 25-26 dni więc nie ma podstaw do podejżewania zaburzeń hormonalnych

Gość natttiii
Ale plamienia mogą być spowowodowane przez horoby, np. przez torbiel jajnika. Tak więc jej na zapas. Jasnowidzem jestes, czy co?