Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka18

proszę o wypowiedź

Polecane posty

Gość malenka18

od niedawna wspolzyje z chlopakiem i martwi mnie to ze nie odczuwam przyjemnosci podczas stosunku...same pieszczoty daja mi duza przyjemnosc ale gdy juz polaczymy nasze ciala czuje tylko pocieranie ale o przyjemnosci tu nie mozna mowic...chcialabym wiedziec czy to cos ze mna nie tak?? moze musze poczekac i nauczyc sie jak czerpac przyjemnosc z sexu...czy jest tu jakas kobieta ktora miala podobny problem? prosze o odpowiedz

Gość malenka18
czytalam juz o tym i cwicze...:) jeszcze za krotko by mowic o tym czy to pomaga czy nie ale mam wielka nadzieje ze to cos da..

Może nie łączcie waszych ciał, a spróbujcie najpierw doprowadzanie do się ekstazy na sposoby ręczno-ustne.

Gość malenka18
takimi sposobami doprowadzamy sie do ekstazy( a raczej ja jego..) od 3 lat...mam juz 20 lat i chcialabym czerpac radosc z seksu ...ehh...

Gość zośka_
to normalne że na początku nie jest ci przyjemnie,dopiero uczysz się swojego ciała. A może partner za mało pieści i jesteś nie dość rozgrzana przed? Ja tak miałam z pierwszym partnerem że nie wiedziałam na czym ma ta cała przyjemność polegać. Za to obecny partner- coś cudownego :)

malenka18 >>> co to znaczy \"( a raczej ja jego..) \". Czy rozumię właściwie, że on Ciebie nie doprowadza!!. Tym bardziej robótki ręczne aż dojdziesz do tego punktu.

Gość malenka18
no ja jego bo nie wiem czy kiedykolwiek mialam orgazm..moze mialam aleee nie wiem w ktorym momencie to bylo ;/

Gość malenka18
heh chcialabym,tylko zrezygnowalam na samym poczatq gdy zaczynalam sie piescic bo nie odczuwalam z tego zadnej przyjemnosci

Gość malenka18
noo wlasnie gdybym miala....ale go nie mialam ;/ ehh nie wiem..moze potrzebuje czasu na to wszystko...moze za szybko zaczelam...:(

Myślę że na kupno nie potrzeba zbyt dużo czasu. Spróbuj może w zastępstwie swoim własnym palcem. Czy Ty jesteś wogóle podniecona i mokra ze swoim chłopakiem?

Gość malenka18
tak jestem i to bardzo,ale jak tylko we mnie wchodzi to przestaje byc podniecona i wszystko gdzies ulatuje....;/

Gość malenka18
nie nie boje sie,zawsze jestesmy zabezpieczeni...moze tak sie dzieje dlatego ze ja juz wiem co bedzie jak we mnie wejdzie..ze skonczy sie przyjemnosc ..;/

Gość malenka18
mam nadzieje ze to pomoze...dziekuje Ci bardzo za wszystkie wypowiedzi :*

Gość malenka18
heh...:)

Nie wszystkie kobiety mogą przeżyć orgazm pochwowy. Wielu kobietom potrzebne są jeszcze pieszczoty łechtaczki podczas stosunku. Jest też coś takiego, że kobieta musi się tak jakby \"nauczyć\" przeżywać orgazm, to przychodzi z czasem.... Wypróbuj ze swoim facetem różne pozycje i nowe pieszczoty, a na pewno Wam się uda. Powodzenia ;) 🖐️