Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hedwigg

MĄŻ-OSZUST

Polecane posty

Gość hedwigg

WŁAŚNIE ODKRYŁAM- O IRONIO DZIĘKI INTERNETOWI-ŻE MÓJ SZANOWNY MĄŻ OD 6 LAT OSZUKUJE MNIE W KWESTII SWOICH DOCHODÓW-DAJE MI TYLKO TZW"NA ŻYCIE - CAŁE 850 ZŁ??!!-A RESZTĘ , CZYLI 13TKĘ , PREMIE PÓŁROCZNE , ROCZNE, MUNDURÓWKI , WCZASY POD GRUSZĄ ZATRZYMUJE DLA SIEBIE.OPRÓCZ TEGO MA KARTY KREDYTOWE Z KTÓRYCH KORZYSTA.CO ROBIĆ?

Gość a ja jestem do niczego
a nie kupujecie nic do domu, nie wyjeżdżacie, itp? ty masz swoje dochody?

Gość stać się niezależną i
samowystarczalną, żeby mieć TAKIE swoje pieniążki tylko dla siebie :)

hedwig nie wierze że ty nic nie wiedziałas o innych dochodach to nie mozliwe albo jestes tak głupia albo naiwna nie wiedząc ze istenieją trzynastki i inne dodatki a moze ty trwonisz kase i mąż przezornie odkłąda na inne wydatki a ty tylko na jedzenie

jak co robic mąz ma racje że trzyma kase widocznie nie może tobie oddac cąłosci bo wie że roztrwonisz a swoja drogą maz pewnie nie przepija tylko inwestuje w cos w dom lub samochód zresztą sam też musi miec pare złotych na swoje potrzeby

Gość hedwigg
JA PRACUJĘ I MAM SWOJE KONTO -ON MA SWOJE-NIGDY NIE CHCIAŁ MIEĆ WSPÓLNEGO POMIMO, ŻE PROSIŁAM,pRACUJĘ W SZKOLE NA 1,5 ETATU, DORABIAM KORKAMI I CAŁA KASĘ ŁADUJĘ W DOM-13TKĘ TEŻ.PIENIĄDZE NA WCZASY TEŻ JA ORGANIZUJĘ , BO ON PRZEZ TE LATA TWIRDZIŁ , ŻE W JEGO PRACY WSZYSTKIE DODATKOWE WYPŁATY TYPU GRUSZ AĄ WSTRZYMANE. A TERAZ OKAZAŁO SIĘ , ŻE OK.5000 ROCZNIE , KTÓRYCH MI NIE DAWAŁ TO NIE WIADOMO GDZIE SA.

Gość szczerze...
nie rozumiem takiego podejścia.... czy Ty mężowi oddajesz całość swoich dochodów? a może ich w ogóle nie masz. Czy jeśli być miała, to oddawałabyś całość mężowi? Dlaczego wiele kobiet przyjmuje za obowiązek męża, że to on ma utrzymywać rodzinę i łożyć na wszystkich a taka kobieta ma zero ambicji, żeby zarabiać przynajmniej tyle, żeby się o pieniądze nie prosić :o

Gość szczerze...
a to zmienia postać rzeczy w takim razie to dupa nie facet, że chce być na Twoim utzymaniu :o zobacz czy nie ma kogoś na boku :(

ech hedwigg wybacz ale nei mozliwe abys nie wiedziała o tych pieniądzach a inwestycje wdom, opłaty, życie na dzieci, szkołe to tylko z twojej pensji pokrywałaś. A jak sie dowiedziałas ze on te pieniadze dostawał chyab troche dziwny układ w tym waszym zwiazku nie wyobrazam sobie osobenj kasy z męzem mamy wspólne konto na które wpływja nasz wspólne dochody jesli komus potrzeb to bierze nikt nikogo nie rozlicza bo wiemy ze jesli bierzemy pieniadze to sa one nam konieczne

to rzeczywiście nieciekawie. musicie poważnie porozmawiać.

Gość varicella
ty równiez przeznaczaj 850 zł na zycie, a reszte odkladaj i tyle - zobacz reakcje swojego małzonka

Gość hedwigg
ONK3-WŁAŚNIE ROBIĘ REMONT NA KTÓRY ZAOSZCZĘDZIŁAM A ON W TYM CZASIE SIEDZI U MAMUSI- POMAGA MI SYN. O 13 WIEDZIAŁAM ALE MÓWIŁ ,ŻE DOSTAJE POŁOWĘ TEGO CO FAKTYCZNIE-I ZOSTAWIAŁ JĄ SOBIE WŁAŚNIE NA WŁASNE POTRZEBY.O INNYCH DODATKACH POWIEDZIAŁ MI , ŻE W JEGO RESORCIE ZLIKWIDOWALI WSZYSTKO BO NIE MA KASY W BUDZECIE.NIE WPADŁO MI DO GŁOWY , ŻE CYGANI

własnie teraz inaczej patrze jesli ty pracujesz i nie jestes \"ciemna\" kobitka\" to tylko jestes łatwowierna i tyle pewnie ma kochanke albo moze jakis hazard moze w inwestuej w jakies akcje albo przegrywa w salonie

Gość ma kogoś na boku

hedwigg oczywiscie musisz mu powiedziec o tym co on sobie wyobraża tak nie moze byc jesli macie wspólne mieszkanie, dzieci i jestescie mlążęństwem wydatki tez musza byc wspolne rozmowa tylko rozmowa

Gość trzy osoby z rzędu napisały
że ma kochankę to powinno dać Ci do myślenia hotele, motele i wynajem mieszkania kosztuje:o

a moze ma kochanke albo dziecko z nią i musi dzielic kase no cóz innego wytłumaczenia nie ma chyba niestety

no właśnie hedwigg ile lat cie oszukiwał i ile lat ty nic nie wiedziałas

Gość hedwigg
DOWIEDZIAŁAM SIĘ Z INTERNETU BO PRZYPADKOWO ZUPEŁNIE TRAFIŁAM NA FORUM JEGO RESORTU-JEST CELNIKIEM-I POCZYTAŁAM POSTY LUDZI, NAWET SAMA WŁĄCZYŁAM SIE I PODPYTAŁAM O PAR Ę SZCZEGÓŁÓW. ON NIGDY NIE CHCIAŁ WSPÓLNEGO KONTA ALE MYŚLAŁAM , ŻE JEST UCZCIWY. W SAMOCHÓD TO ON OWSZEM ŁADUJE - NA PALIWO-BO JEŻDZI NIM DO PRACY. JA WYCIĄGAM 2300 NA MIESIĄC RAZEM Z KORKAMI BO MAMY 2 DZIECI I TRZEBA IM COŚ ZAPEWNIĆ. CHYBA FAKTYCZNIE NIE DOŚC, ŻE OSZUST TO JESZCZE NIERÓB. NA KAŻDE PYTANIE O PREMIĘ,BONY ŚWIĄTECZNE ITP SŁYSZĘ"W NASZEJ IZBIE ? COŚ TY! WSZYSTKO WSTRZYMANE" TERAZ CHCĘ ZEBY ZWRÓCIŁ PRZYNAJMNIEJ TO CO POBRAŁ NA DZIECI. AHA NO I NIEDAWNO TEŚCIOWIE KU[PILI MU MOTOR--TO MOŻE TO JEDNAK NIE ONI TYLKO SAM?

Gość do szczerze - nie pierd...
cóż za empatia

Gość hedwigg
10 LAT PO ŚLUBIE.CÓRKA MA TERAZ 7 LAT .OD 6 LAT MNIE KOŁUJE-DZISIAJ TO ODKRYŁAM. TO W SUMIE JA NA NIEGO ROBIĘ, GOTUJĘ PIORĘ SPRZĄTAM ITP ITD I WYCHODZI NA TO ZE JESZCZE MU WCZASY OPŁACAM. JEŚLI TO JAKAŚ KOBITA Z A TYM STOI TO MARNE SZANSE ZE MU COŚ UDOWODNIĘ.

Gość hedwigg
DO ONK A ROZMOWY ON NIE UZNAJE.CHYBA ZE WG SCHEMATU 1.ON MA ZAWSZE RACJĘ 2JEŚLI ON NIE MA RACJI TO PATRZ PUNKT 1

Gość szanse są duże
możesz za pieniądze, które dotąd ładowałaś w niego wynająć detektywa:)

to zacznij dawać to 850 tak jak i on. wyjasnij, że nie będziesz tolerować tej sytuacji i koniec.

Gość szczerze...
Mam znajomą, która bardzo dużo zarabia, jej facet ma przeciętne dochody. Ona jest bardzo mądrą kobietą, robi tak, że oboje wykładają na opłacenie czynszu, mieszkania , jedzenia , wyjazdy itd, tyle samo z tym, że on wychodzi prawie na czysto a jej zostaje na rozpustę dużo więcej i chyba tak trzeba robić :o

Gość varicella
Moze nie pozwalasz mu na realizację jego pasji, marzen, nie mozna myslec tylko o remontach, dzieciach itp. Powinnas szczerze i bez ogródek z nim porozmawiac i popatrzec na siebie z boku - może po 10 latach troche sie wam drogi rozeszły. Nie od dzisiaj wiadomo,że kobiety sa praktyczne, a faceci wydają na swoje przyjemnosci. Nie wkurzaj sie, tylko spokojnie zapytaj, dlaczego cię oszukuje i zrob cos z tym.