Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hedwigg

MĄŻ-OSZUST

Polecane posty

Gość hedwigg
VARICELLA CHYBA ZOSTAWIE TO SPRZATANIE, MOJA MAMA POWIEDZIAŁA TAK JAK TYŻE JEMU TAK WYGODNIE I SAMA GO TEGO NAUCZYŁAM-BO NIBY CZEMU TO JA ZAŁATWIAM REMONT, ROBOTNIKA, KASĘ, SIEDZE TU Z SYNEM SPRZATAM A ON U MAMUSI Z CÓRKĄ TO JA Z DZIECMI POWINNAM TAM SIEDZIEĆ A ON JAKO CHŁOP ROBIĆ CHYBA , ŻE WSZYSTKO SIE NA TYM SWIECIE POPRZESTAWIAŁO.

Gość hedwigg
NO ALE CHYBA JEDNAK POSPRZATAM DZIEKI ZA POSTY. ODEZWE SIE JUTRO.

Gość varicella
Dobrze ci radzili poprzednicy, żebyś zaczęła obserwować męża. Ale popatrz także na swoje małżeństwo i powiedz szczerze, czy jest takie jak byc powinno, jak oczekiwałaś?? I zastanów sie, co zrobisz z odpowiedzią, bo to wcale nie jest łatwe.Dzieci swoją droga, ale czas także pomysleć o sobie, bo skoro nie daje pieniędzy, nie pomaga, wszystko jest na twojej głowie , to po jaką cholerę,za przeproszeniem, Ci taki facet??

Gość trzeba wynająć detektywa

Gość hedwigg
dziś próbowałam z nim pogadać-powiedział .że tak ma być i koniec. i że mam nie próbować niczego od niego egzekwować.był bardzo nieprzyjemny a od 2 dni obsypuje córke prezentami.dał mi do zrozumienia , że jak się postawię to zrobi mi koło pióra i będzie próbował odebrać córkę. on jest chyba nienormalny!! Powiedział , że te 850 zł ( z czego 50 zł to jego komórka) to wystarczająca kwota i argument ,żee połowa opłat to 50 a jego jedzenie to reszta i że w tym wypadku na dzieci nie zostaje już nic uznał za wyssany z palca.

hedwigg z kim ty mieszkasz współczuje takiego egoisty

Gość Samej bedzie Ci lepiej
a potem poznasz super faceta co Cie pokocha i doceni ;)

Gość E.M.I.
Dzisiaj mój mąż znowu nakupował prezenty dla naszych dzieci. Dla mnie zostało tylko 100zł do końca miesiąca. Powiedział, że albo się dostosuję, albo zabiera dzieci i idzie do swojej matki. Co mam robić?

Gość Zabrac dzieci i isc do
Do TWOJEJ MAMY ....albo siostry. Wystapic o rozwod. Przejrzec konta przez adwokata. I zaczac wszytsko od poczatku