Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Albatro_Biały

Płonie mi...

Polecane posty

Gość Albatro_Biały

krok co mam zrobić..:)

Gość spawacz konstrukcjiDrewnianych
myślę że cmok w krok załatwi tu sprawę :classic_cool:

Gość to albatros ma
krok? mnie się zdawało że ma stek tam, takie coś, ale może ja nie wiem

Gość Albatro_Biały
oooo ja to mam krok a w nim pytę taką że ho ho grubą jak ta bela

Gość Albatro_Biały
bela w mojej nomenklaturze oznacza zapałkę :classic_cool:

Gość fasolka900
uwazaj zeby ci włosy łonowe nie zapłoneły albo zeby sperma sie nie zagotowała bo wtedy to juz nie splodzisz takiego drugiego kretyna jak ty a szkoda by było

no cze abatro :D co by zagasic plomienie najlepiej pod zimny prysznic skoczyc ;) :D

Gość Albatro_Biały
mniami>> ooo tak to jest dobry pomysł to tylko skoczę się schłodzić i zaraz wracam z mniejszym ptaszkiem:)

albatro - mniejszy - no ale ugasisz plomien w gromnicy ;) :D tylko uwazaj na splywajacy wosk :D ;-) tez moze poparzyc :D

Gość Albatro_Biały
OK już wszystko jest opanowane więc dalej oglądam filmy z kategorii XXX są dość nudne ale leprze od klanu he he:) mniami>> a Ty oglądasz takie filmiki czasami:)

Gość Albatro_Biały
tak, tak real ale nie sklep:):) OK real jest fajny ale żeby dobrze wychodził to trzeba trochę edukacji narodowej. Trzeba wiedzieć gdzie lizać, pocierać, gilgotać. A nie tylko wyruchać od tyłu lub po bożemu i koniec....

ejjjjjjjjjjj ja stawiam na wyobraznie i na inwencje tworcza :D

Gość Albatro_Biały
a co możesz wymyśleć nowego niż jest w tych filmach przecież bzykanie to żadna nowość co tam stworzysz no chyba małego dzidziusia:)

emuzyka.pl » teksty piosenek » Novika » Ej! feat.Vienio i Pele tekst piosenki Ej! feat.Vienio i Pele - Novika Zostań dzisiaj ze mną Nie będziesz spać sama , Ładnie dzisiaj jesteś ubrana , Roześmiana , skinęła głową , Nie dając wyjścia zbędnym słową , Jesteś głodna ? Zjedzmy coś razem , Uosabniasz to , o czym marze , Czujesz jak powoli wzrasta napięcie ? , Lubie jak śpisz w moim T-shirt-cie , Podziele się z Tobą tym co mam najlepsze I wiedz , że naprawde Cię lubie , W jakimś klubie , parku , na wyjeździe , Zróbmy sobie tutaj razem zdjęcie , Załączymy do tego swoją muzykę , Pozwól teorie zamienić w praktyke , Wspólne pragnienie niech się teraz ziści , Wiem dziewczyno , że znasz moje myśli , Chodź , chodź do mojego pokoju , Mało jest kobiet Twojego pokroju , W miłym nastroju Ona mi coś wyzna , Ja dotknę Ją jak kobiete mężczyzna Więc czuć ........ na biodrach , Więc zrób to pod nasz program , Czuje , że jesteś w tym dobra , Widze jesteś najlepsza x2 Więc nie śpieszmy się wcale , Chce poczuć Cię wszędzie , Już wiem jak całujesz , Chce wiedzieć co dalej ? Chce czuć zapach Twojej skóry , Jesteś przyczyną wzrostu temperatury , Dzika z natury , słodka kotka , Czułem , że to dziś Cię spotkam , Gdy się poruszasz emanujesz sexem , Czuj się bezpieczna po to tu jestem , Ej ! Kusisz mnie wzrokiem ewidentnie , Ej ! Wiesz , że nie przejde obojętnie , Pokazujesz dziewczyną co to jest styl , Co znaczy być kobiętą & mieć sexapil , Na 10 punktów 10 Ci daje przyznaje , Wcześniej takiej jak Ty nie poznałem , Obce Ci są fochy & kaprysy , W Twoich słowach nie czuć zamułki , Wiesz co najbardziej lubią tygrysy , W końcu jesteś Sunią z górnej półki , Twoj żywioł : parkiet , Mój : tłok przy barze , Weźmy w swe ręce rozwój wydarzeń , Wiesz o czym marzę gdy patrze Ci w oczy , Bacardi z colą dziś to nas zjednoczy , Za Nas , za to co przed Nami , do dna , Niech rozwinię się ta gra & niech trwa , Ej Dj ! Ty weź nie żałuj watów , A Ty zrób to dla mnie & dla chłopaków Więc czuć ........ na biodrach , Więc zrób to pod nasz program , Czuje , że jesteś w tym dobra , Widze jesteś najlepsza x2 Więc nie śpieszmy się wcale , Chce poczuć Cię wszędzie , Już wiem jak całujesz , Chce wiedzieć co dalej ? Nic , nic o sobie nie wiemy , Może wiemy już zbyt wiele , Prosze za nim zaczniemy , Zostań moim przyjacielem , Róbmy rzeczy całkiem zwyczajne , Tylko wtedy dowiem się , Jaki jesteś tak naprawdę , Ile potrwa Twoja chęć , Jest fajnie ! przyznaje , Nie powiem : NIE , To nie może być banalne , Bo to ma być piękna rzecz , Przy Tobie warjuje , nie zasne jeśli chcesz , I nie śpieszmy się Kochanie , Spać możemy przecież w dzień Więc czuć ........ na biodrach , Więc zrób to pod nasz program , Czuje , że jesteś w tym dobra , Widze jesteś najlepsza x2 Więc nie śpieszmy się wcale , Chce poczuć Cię wszędzie , Już wiem jak całujesz , Chce wiedzieć co dalej ? x2 autor słów utworu: kuzwa kocham trance a ostatnio mnie bierze na hip hop :D

Gość Albatro_Biały
chciała byś może się bzykać w rytm jakiejś biesiady oooo to jest nowość :)

ja sie bzykam tylko w rytm tiesto i tylko z wybranymi :-P

Gość Albatro_Biały
i tak możesz pukać się w rytmie muzy techno. No to jesteś talentka chętnie i ja wylałbym na Ciebie trochę swojego syropu:)

albatro nie napisalam ze mozesz czuc sie wybranym :-O ( radze zimny prysznic jeszcze raz) tiesto kochaniutki to trance

Gość Albatro_Biały
oooo już czuję że mój duch powoli rośnie zaraz będę gasił tylko nie wiem czym. Może przepłyń do mnie łączami TP

Gość Albatro_Biały
Więc jak się możemy połączyć, żeby zaszła między nami wymiana płynów maleńka..

albatro wymiana plynow tylko przez kroplowke :-P malenki :-P

Gość Albatro_Biały
no tak ale żeby podać płyn z kroplówki to potrzebna jest igła a ja akurat jestem w posiadaniu takiej igły co zrobi odpowiednią dziurę i wprowadzi płyn:):) A ty będziesz zadowolona a ja dumny z dobrze przeprowadzonego zabiegu..

ojjjjjj albatro no ale igla to cos tak cieniutkiego......... :-O

Gość Albatro_Biały
igła w sensie ukucia czyli ból i krewka, a jeżeli chodzi o dokładny wygląd czyli długość i grubość. To po ukuciu taką igłą tam gdzie bardzo tego chcesz poczujesz się wypełniona aż po same brzegi i jeszcze więcej:):)

Gość Albatro_Biały
ja też lubię jak jest wszystko na tip top. Ale czy człowiek żyje samym ruchankiem:):)