Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oksaa

mam dosyc samotności już za dlugo to trwa

Polecane posty

Gość Oksaa

szukam...

Gość gfdse
a ja mam 24 lata i nigdy nie mialem dizewczyny

Samotność trzeba pokochać! Może nawet tak jak drugą osobę! :P

Gość Oksaa
postanowiłam spróbowac w necie moze tutaj znajde tą drugą polowkę?

Gość ła ja mam 27
i w sobote po paru latach samotnosci mam randke i trzese portkami, ze nie bede wiedziala jak sie zachowac:D

Gość kasia_ja
Ja tez mam cyklicznie doła na ten temat, ale tez szukam. Mnie bardziej dobija fakt, ze moja mozna powiedziec kolezanka - leniwa, z domu do ktorego weszla jako zona zrobila chlew, nie dba o dzieci, no bo i o siebie nie dba do granoic mozliwosci, nie pracuje i nie szuka, bez zadnych ambicji egoistka, znalazla super chlopaka, a ja nie chwalac sie absolutnie ukwiecilabym zycie tej mojej drugiej polowki i nic :(

Gość Oksaa
ale są takie momenty, dni ze samotnosc jest okropna nie ma sie komu wyzalić. przytulić

A ja mam 20 lat i jestem w 2 letnim związku...czasami człowiek naprawde daleko szuka swojej 2 polowy , a swoje szczeście ma tuż pod nosem tylko go nie zauwaza...wiem cos o tym bo ja początkowo nie zauważałam mojego przyjaciela...nie widziałąm nas razem, a teraz nie wyobrażam sobie życia bez niego...Rada dla was...dobrze się rozejrzyjcie...

Gość Oksaa
nie mam gdzie poznać obracam sie w towarzystwie samych kobiet, studia, praca i gdzie poznac tego jedynego ???

Gość kasia_ja
znam ten bol, mlodosc mija bez nikogo, kogo moglaby cieszyc, a potem to juz co

Gość kasia_ja
no to wywidze wszystkie mlode, a ja mam juz 37 lat

do ona-tak coś tam nie życze Ci zle, ale ja dzięki takiemu rozglądaniu straciłam kumpla.

blanqua ...ja też bałam się że kiedy nasza przyjaźń zabrnie nazbyt daleko to ją strace...ale zaryzykowaliśmy...jestesmy razem od 2 lat...i jestem chyba najszczesliwsza pod słońcem....onalazłam swoje szczęście...nie można bać sie ryzyka...trzci się tylko to co widocznie nie bylo naszym przeznaczeniem

Gość Oksaa
ona taka jak ty moze i tak ale jak większosc to sama kobiety a ciekawi faceci juz zajęći niestety !!!

Gość po drugiej stronie.
Tak źle i tak niedobrze... Ja na brak powodzenia nie narzekam i co z tego? Nie mogę się zdecydować, ktorego faceta wybrac... Jeden ma to, drugi tamto, a trzeci jeszcze coś innego... A mówi się, że na kazdego przyjdzie pora, więc się nie martw... :)) Czasami miłość spada na nas , gdy jej najmniej szukamy... Zajmij się życiem, a ksiąze z bajki prędzej czy później się pojawi... Pamiętaj, nic na siłę...

Większość co nie znaczy że wszyscy...tego kwiatu jest pół światu...sztuka w tym żeby odnaleźć tego własciwego...dziewczyny...nie zadręczajcie sie samotnością...samotność to nie wymiar losu...to wasz wybór...który możecie zmienić

sami flustraci tu przyszli a Ta jeszcze sypie piach w oczy rażąc swoim szczęście a poszłaaa ;)

Gość Oksaa
po drugie stronie, zyje z tą nadzieją ze w koncu pojawi sie ksiąze ten na którego czakam cały czas... i nie moge sie doczekać

Gość ja juz trace nadzieje
ze kogos poznam

Gość po drugiej stronie.
Mówię Ci, nie ma co na siłę szukać... Bo się nie znajdzie w taki sposób... To własciwie niemożliwe, ze nie w Twoim otoczeniu zadnych mężczyzn... Ale zawsze możesz jakiegoś spotkać na światłach, stojąc w korku albo w spożywczym... ;) Najwazniejsze to patrzeć na świat optymistycznie... :) Nie dzisiaj to jutro, mało kto zostaje do końca zycia sam...

Gość Oksaa
czy wszyscy wartosciowi , wykształcecni, przystojni faceci są zajęci czy pozostają nam tylko nieudacznicy !?

Gość samotna dusza w sieci
Ja też jestem samotna:( Mam 22lata i nie byłam w żadnym związku... Czasem wydaje mi sie, że już nigdy nie spotkam tej swojej drugiej połówki...😭

Gość po drugiej stronie.
Kobiety, zamiast się użalać nad sobą zmiatać gdzieś na podryw... :) Wakacje są , wszędzie pełno facetów... :)

Gość Oksaa
po drugie stronie piszesz bardzo optymistycznie :)