Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaniep

czy to może być przez tabletki...???!!!

Polecane posty

Nie chce jeszce panikowac ale okres spoznia mi sie 6 dni... od pol roku brałam HARMONET ale ostatnio zmieniłam na microgynon... skonczyłam pierwsze opakowanie i powinnam dostac okresu a nie mam... zamiast tego dzien w dzien pojawia sie u mnie wydzielina ktora oczywiscie nie jest dla mnie nowoscia bo zawsze miałam upławy ale teraz sa obfitsze;( nie wiem czy powinnam sie martwic... ale boje sie ze moge byc w ciazy..czy jest mozliwe ze okres spoznia mi sie bo zmieniałam tabletki??? bardzo prosze o Wasze opinie. WSZYSTKIM Z GORY DZIEKUJE

tak to moze byc spowodowane tabletkami, poniewaz maja rozne zawartosci hormonow i organizm musi sie w sumie na nowo przyzwyczaic do tych nowych dawek hormonow. jesli bralas regularnie to nie ma sie czym martwic:)

brałam cały czas tak jak powinnam... wszystko niby przebiegało jak trzeba... spodziewałam sie okresu.. tj bolały mnie piersi tydzien przed spodziewanym okresem itp... ale nigdy tak nie miałam;(

to sa nowe tabletki wiec organizm musi sie przyzwyczaic na nowo. nie martw sie a poza tym podczas brania tabletek nie ma sie okresu tylko krwawienie z odstawienia