Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda1111

pomocy !!

Polecane posty

Gość mloda1111

Nie wiem co mam myśleć boje się, że jestem w ciąży. nie mam okresu już 37 dni w sumie to mam bardzo nieregularne miesiączki przeważnie co 35 dni, ale zdarzyło się nawet co 39, ale tym razem boje się, że to ciąża. Normalnie nie moge spać i ciągle o tym myśle, takiego stresu dawno nie miałam. Dodam, że jakieś 2,5 tyg temu skończyłam brać antybiotyk od zatok czy to może mieć jakiś wpływ ??

Gość mloda1111
a i mam normalny śluz jak przed okresem wczoraj wieczorem leciało go bardzo dużo

w ciazy raczej nie jestes...bo od antybiotykow i w ogole od choroby tez sie okres spoznia...nie stresuj sie..mi sie spoznial okres przez ponad 2tyg.a ani nie bylam chora ani nie mialam zadnego wyjazdu w ogole sie niczym nie stresowalam...dopiero pozniej troche zaczelam..ale dzieki temu ze pozniej to potem w koncu sie poajwil..nie mysl na razie o zadnej ciazy tylko mysl pozytywnie a okres na pewno sie pojawi ;) A tak swoja droga to masz jakies powaze obawy co do tego czy moglas zajsc czy nie? Np.sex bez zabezpieczenia??

Gość kruczyca
czemu nie zrobisz testu? Tak najproościej przecież

Gość mloda1111
tak właśnie był sex bez zabezpieczenia ale nie w dni płodne i poza tym nie spuścił się do sodka ... testu nie robie bo póki co to jest 2 dniowe spóźnienie ale boje się jak cholera ... :(

ee to raczej nie jestes...tylko przez ta chorobe mogl Ci sie cykl przesunac co mogloby sprawic blad w obliczeniu owulacji... A kochaliscie sie bardziej po okresie czy tak jakos niedawno?

Gość mloda1111
bardziej niedawno raczej nei miałam dni płodnych, dziś bolą mnie piersi jak ja dotykam i ciągle leci mi śluz mam nadzieje, ze to dobra oznaka :)

Gość taka tam...
nie jesteś moja koleżanka miała identycznie..papa

Gość mloda1111
no i kurcze dalej nie mam okresu bolą mnie piersi ale już dziś troszke mniej i caly czas leci mi dużo śluzu ale stresuje mnie to, że jeszcze "ciocia" nie przyjechała :(

Gość a może.....
Zrób test. Jesli nie obserwujesz cyklu to nie masz żadnej możliwości stwierdzenia, czy dane dni były płodnymi, czy nie.