Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marhaba*

co teraz robicie?

Polecane posty

Gość marhaba*

jesteście w domu czy w pracy? A może idziecie zaraz do pracy? Ja sobie siedzę w domkui piję kawkę i właściwie nic specjalnego nie mam w planach :)

Gość marhaba*
nikt nie napisze?

siedze przy kompie,czekam aż mąż wstanie i jedziemy zbierać wiśnie :)))

siedzę sobie w pracy, popijam gorącą czekoladę... i myślę... co zrobiłam nie tak 3 lata temu...

Gość blablakafe
skonczylam jesc bulke z szynka i ide do wanny, a pozniej do pracy, cos czuje, ze mi dzis cos knyknie w kregoslupie..

Gość marhaba*
kosia1 a dlaczego nie tak? Nie jestes zadowolona z pracy?

Ja mam wakacje, zjadłam śniadanko i teraz siedzę przed kompem, opiekuję się moim chorym psem... Denerwuję się wynikami rekrutacji na studia, wyniki już w niedzielę:( Nie mogę znaleźć pracy na wakacje, a chcę wyjechać we wrześniu z chłopakiem. Mimo wszystko jestem optymistką :) pozdrawiam serdecznie z rana 🌼 ps. u Was tez pada?

ja mieszkam w okolicach Suwałk i nie pada,nawet słonko wyszło :)))

Gość pytankoooo
siedze sobie w pracy tzn na stazu i otwieram koperty i je sortuje, potem to wszytstko wkladam do teczek super zajecie :D

Ooo to zazdroszczę. W Warszawie ciągle pada, kropi, siąpi...brrr Nawet wyjść na spacerek nie można, ani nic załatwiać się nie chce, ale cudne są za to tęcze, gdy słonko na chwilę wyjży zza chmur :)

marhaba* prace moją uwielbiam, choc pracuje od niedawna i za psie pieniądze... ale jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o faceta...

Gość tez czekalam dlugo
siedze w pracy i marze o tym, zeby juz skonczyc, a dopiero zaczelam ;) marhaba skad ten login? brzmi troche jak z tureckiego

Gość weweee
ja też w pracy i juz chcę do domu. Głowa mnie boli. Piję espresso (rozpuszcalne bo u nas ekspresu nie ma) i chciałabym żeby była 15.30. Praca mało stresujaca ale rozwinąc to tu sięteż nie można..

Gość bziczek
a ja siedzę w domu, chora i przeglądam firmowe maile.. Odpowiadam na te najwazniejsze... Jutro jedziemy na wakacje gdzieś, gdzie bedę miala w nosie czy bedzie padało czy nie (bo tam w wakacje nie pada:)) Wypiłam pól kubka jogurtu, ogarnelam sie i zastanawiam się czy zjeść cos jeszcze... Chyba wypiję kawusie.. A póxniej zabiorę się pewnie za wyrzucanie z szafy tego co warto zapakować do walizki.