Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnolie

penis i ta skóra-fuj

Polecane posty

Gość magnolie

czemu wam sie ta skora tak rusza na tym penisie?? obrzydliwe to jest i wogole nie fajne

Gość magnolie
wlasnie dziwna ta natura tylko dzieci malutkie maja male peniski a potem sie robia paskudne

Gość magnolie
W ogóle te wasze penisy są nieładne. Nie mogłyby być różowiutkie i pachnące a nie jakieś takie sine i śmierdzące?

Gość magnolie
ladne mialo byc:P

Gość magnolie
hahha z tym sine i smierdzace to akurat nie ja bylam no ale zgadzam sie w sumie:D tyle ze jakie sine raczej czerowne blee

Gość trzęchawka to nie orgazm
Dlaczego pod włos? A co do autorki-śmierdzi mi to pedofilią.

Gość magnolie
jaka pedofilia?? nie moja wina ze penisy malych chlopcow jako tako jeszcze wygladaja estetycznie a penisy doroslych facetow wcale abstrahujac od naszej seksulanosci a patrzac tylko na walory estetyczne stwierdzam ze w peniosach nie ma nic ladnego nie znaczy to od razu ze mam sklonnosci pedofilskie czy jestem lesbijka

Gość vsfvsfvsfd
skoro tak odbierasz penisy, to znaczy że nie dojrzałaś do ich oglądania czy korzystania z zalet... ktoś cię zmusza do seksu? zostaw to dorosłym (czy raczej dojrzałym do miłości fizycznej)

Gość vsfvsfvsfd
Mnie się tam penisy podobają. Zawsze jak mam chwilę czasu pytam okolicznych mężczyzn, czy mogę polizać ich penisy.

Gość magnolie
buhaaa no moze i nie dopjrzalam mam ponad 20 lat i doswiadczona sexcualnie tez juz jestem ale uprawianie sexu nie rowna sie dla mnie z tym ze sie uwaza ze penisy sa ladne

Gość vsfvsfvsfd
Pozdrowienia dla podszywacza. Trochę w tym co napisał wyżej jest prawdy. Podoba mi się ale jeden penis, mojego partnera, i tylko ten jeden znam. Jest cudowny, to jedna z najbardziej delikatnych i tętniacych życiem i czułością, jak i siłą części jego ciała. Jest piękny i pięknie pachnie.

Gość vsfvsfvsfd
doświadczenie seksualne a dojrzałość do seksu i akceptacji ciała swojego i partnera często nie idą w parze

Gość magnolie
wlasnie dobrze napisalas akceptacja a akceptecja to nie jest zachwyt ani lubienie czegos moge akceptowac penisa partnera ale nie musi mi sie podobac dla mnie piekne sa oczy, dlonie, twarz, wlosy czlowieka narzady plciowe w zaden sposob nie sa dla mnie ladne ani meskie ani zenskie

Gość gfdd
Penis to najpiękniejsza część męskiego ciała. Mialam dotychczas tylko jednego penisa, był bardzo duży i sliczny. Niestety jego właściciel był bardzo głupi i mnie zostawił. Teraz musze sobie szukać noego penisa bo mimo, że kocham jeszcze tego pierwszego faceta, to bardzo brakuje mi tej części męskiego ciała i przyjdzie mi go prędzej czy później poszukać w innym samcu.

Gość vsfvsfvsfd
Zasadniczo, to w moim mężczyźnie akceptuję tylko penisa. reszta jest nieatrakcyjna, pozbawiona siły, życia i męskości. Ale penis - klasa :)

Gość gfdd
A jego penisa wręcz uwielbiałam. Mogłabym go dotykać i całować bez przerwy. Nawet ta skórka (napletek) bardzo mi się podobała. Niestety nie wiem czemu ale penis obdarzony był tylko jednym jąderkiem. Ale to tylko dodawało mu jeszcze większego uroku.

Gość piegussek
BYSTRY JULEK --> z tym kotem to nie wiedzialam (a mialam kota) - wstyd :/ ale moj byl kastratem wiec raczej nie obchodzila mnie zbytnio jego seksualnosc :classic_cool:

zgadzan sie z autorka tylko w tym ze penis w zwisie jest obrzydliwy, a jeszcze bardziej, jesli nawet nie reaguje na rozkaz: Stoj bo strzelam!!!!, w kazdym innym jest cudowny, jak mowi moja zona, a jeszcze bardziej jak dlugo stoi. Reasumujac wiszacy, beznadziejny, stojacy dlugo cud natury i hydrauliki

Gość kierkie
jak taki zwisa to mi się niezbyt podoba ale jak stoi.. pełna klasa ;)

Gość madzikkkk
skórka jest zajebista, taka delikatniutka... a sam fiut, ja wiem, śmieszny troche, jak długi nochal z wąsem

Gość hhehe
nie no peniski sa ładniutkie...ale tylko niektóre oczywiście te różowe i prościutkie ...i sztywne ;)

wlasnie...uwielbiam peniski rozowe....nie podobaja mi sie takie czerwone ..jakos malo delikatnie wtedy wygladaja...