Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluśśśśśśś

strasznie sie boje bo nie chcę być w ciąży

Polecane posty

Gość oluśśśśśśś

Ostatnia uprawiałam sex oralny z chłopakiem on dostał wyprysku ale wcześniej i nie na mnie na 100% nie malał spermy na penisie. Po jakim czasie wyprysku włożył mi penisa lecz tylko troszeczkę i nie do końca . jestem młoda i się bardzo boje ze mogło dojść do zapłodnienia .proszę poradzicie mi cos . napiszcie mi cos o tym bo się strasznie boje

albo sie bzykasz albo nie - po co pozwalasz by wkładał na troche? to bez sensu, załóz gume na instrument! ile ty masz lat "?achh

Gość wyprysk
!!!

a mieliscie prezerwatywy? jezeli jestes taka dorosla z jaka sie uwazasz to powinnas wiedziec ze czasami seks sie konczy dzidza, ale widac ze ty tego nie wiedzialas..

Gość oluśśśśśśś
Kurcze nie pomagacie mi tylko jeszcze bardziej stresujecie !!!!! napisałam ze jestem młoda !!! napiszcie cos konkretnego !! proszę ja się naprawdę boje :’’(

Gość xyj
tego nie wie nikt. a mialas plodne? naprawde kupciwe prezerwatywy. 3 zl kosztuja unimile

Gość xyj
wyprysk. o ku.. dobre;0

ale dziewczyno jak ci ktos moze cos napisac jak twoj post wyglada tak - boje sie ze zaszlam, pomozcie.. co z tego mozna wywnioskowac?! napisz kiedy to bylo, czy plodne czy nieplodne, i czy mieliscie prezerwatywy czy ty bierzesz tabletki co z tego ze napisalas ostatnio, ostatnio moglo byc 2 dni temu jak rowniez tydzien temu..

W ogole nic z tego nie zrozumialam :D Ale nie martw sie, od wypryskow nie da sie zajsc w ciążę ;)

Gość ssssssssssssssssss
a ja strasznie się boję,że NIGDY NIE ZAJDĘ W CIĄŻĘ. Fac ale ten świat niesprawiedliwy!!!!!😭

kurde dziewczyno ty sobie jja nie rob albo pisz o co chodzi! tak to jest jak sie dzieciaki za seks biora seks to umiesz uprawiac ale o zabezpieczeniu to juz nie pomyslalas... i ja sie bede smiac jak ty wpadniesz.. i bardzo dobrze ci tak..

ssssssssssssssssss >> ale chyba jak mialas 14-15 lat to nie chcialas byc w ciazy? Bo stawiam ze tyle ma autorka tego topiku, nawet nie umie sie wyslowic :O

to co z tego ze autorka ma 14 czy 15 lat? no i dobrze niech zaciazy to raz na zawsze zapamieta ze seks to nie zabawa

Gość nickkiiii
Dzieci nie maja pojecia o seksie, a sie bzykaja! Masakra co sie teraz wyrabia

jak ja zaczelam uprawiac seks, mialam 16 lat, moj chlopak tez. I pierwsze o czym pomyslelismy to zabezpieczenie zeby przypadkiem nie bylo niespodzianek. Dzieki temu nie musialam zakladac bzdurnych tematow takich jak ten i jakos nadal w ciezy nie jestem choc minelo kilka lat. Dlatego przeraza mnie to ze takie osoby (brak wiedzy na temat wlasneo ciala, niedojrzalosc) biora sie za seks, pozniej sie widzi pietnastolatki z wielkim brzuchem :O

Gość oluśśśśśśś
I tu się mylicie mam 18 lat to co robiłam z chłopakiem to nie nazwala bym sexm . i może nie napisałam wam dokładnie co i jak bo się strasznie boje i nie wiem co mam pisać . kto czuje się na siłach mi pomóc niech na pisze . innym dziękuję bo w cale mi nie pomagacie 

Gość kurde jakbym odkryła
ze moja córka w wieku 15 lat boi się 'wyprysku' i że jej chłopak włożył "ale tylko trochę" o kurcze chyba bym przełożyła przez kolano

Gość oluśśśśśśś
Nie boje się wyprysku tylko ciąży … bo mam plany i całe jeszcze Zycie przed sobą I nie chce tego zmarnować.

Gość oluśśśśśśś
Ale czy jest to możliwe ze zaszłam w ciążę ???

A wiesz jaka jest roznica miedzy wypryskiem a wytryskiem?

Gość oluśśśśśśś
tak wiem !!!ale w takiej sytuacji człowiek nie myśli logicznie!! Postawcie się w mojej sytuacji i cos poradzicie a nie tylko potępiacie

Gość wyprysk
a co to?! "wyprysk" ??????

jak mamy Ci pomoc skoro z tego co napisalas nie da sie nic zrozumiec? Czytam to i nie wiem gdzie on mial ten wytrysk, co pozniej sie dzialo...? Jak facet wklada Ci ptaka i nie zabezpieczacie sie to zawsze jest szansa ze mozesz zajsc w ciaze, ale jesli nie bylo w srodku wytrysku to bardzo malo prawdopodobne. Na przyszlosc uzywajcie gumek chociaz

ej ale ty dziewczyno napisz czy wy sie jakos zabezpiezcyliscie!! co z tego ze napisalas ze cos robiliscie!! ale jesli bierzesz tabletki to szanse sa zerowe ale jesli nez zabezpieczenia to mozesz byc w ciazy!! dziewczyno napisz to a nie pozniej do wszystkich pretensje masz ze ci wjezdzaja ja ci tez wjezdzam bo mimo ze masz 18 lat to mozg masz 5 latki ( nie obrazajac 5latki bo dziecko w tym wieku juz jakos mysli)

Gość oluśśśśśśś
Jak bym się zabezpieczyła to bym teraz się Was nie pytała !!kurcze przepraszam ze mam do was pretensje ale ja sie strasznie boje !!

Gość oluśśśśśśś
Mój chłopka nie dostał wytrysku jak go miał w dziurze tylko o wiele wcześniej jak się bawiłam jego penisem