Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliess

NERWICA-JUZ nie mam SIŁ!!!!

Polecane posty

Gość aliess

Czy jest tu ktos z nerwicą lekową, z napadami leku, ałaśnie rozpoczełam leczenie Citalem ale skutki uboczne mnie dobijają, czuję się żle psychicznie i fizycznie, boli bardzo mnie glowa, mdli, wymiotuję i wszystko naraz! Z nerwica borykam sie juz od 16 lat i teraz właśnie znów nadzsedł ten moment, że musze walczyc, czasami nie mam sił! Jest mi tak ciężko, chciałabym zeby przynajmniej już mineły skutki uboczne tego leku! Co to za lekarstwa , które żeby zaczeły pomagac musza najpierw zaszkodzić-to jest okropne, szczególnie właśnie dla ludzi z nerwica, zdrowemu psychicznie byłoby to trudno przetrzymać a co dopiero nam!!!!!! POOOOMóżcie!!!!!!!

Gość tez nerwica
ja tez leczę się już 9 lat ale jest coraz lepiej, w zasadzie ataki mam bardzo bardzo rzadko....

Gość aliess
cały czas bierzesz leki, czy masz przerwy w ich zażywaniu? Jakie bierzesz lekarstwa?

Gość tez nerwica
biorę Xanax od 6 lat teraz już minimalną dawkę pół tabletki - tylko rano i wystatcza. Zaczynałam od jedej całej rano i drugiej wieczorem. Wiem, że nie mogę przestać jeść leku, ale te pół talbeteczki nie ma na mnie widocznego działania i mogę sobie je jeść do końca życia, a skoro przez tyle lat mój organizm nie domagał się zwiększenia dawki tzn że już nie będzie. Głowa do góry - kiedyś musisz sobie z tym gównem poradziś!!!!!!

Gość upupup

Gość tez nerwica
właśnie w ubiegły poniedziałek miałam atak, po kilkutygodniowej przerwie. Przypomniało mi się to paskudne choróbsko, tak, że wiem doskonale jak utrudnia życie. Ale jest o tyle lepiej że bywały czasy że miałam po kilka ataków dziennie, a już siedząc w pracy to 2 obowiązkowo dlatego cieszę się ze jest poprawa:) Tobie tez tego życzę!!!!!

Gość aliess
Xanax, oj mam bardzo niedobre doświadczenia z tym lekiem, to jest typowy doraźny uspokajacz, bardzo uzależnia, coś wiem o tym, ale jesli Tobie pomaga to dobrze! :-)

Gość Martunia27
hej kochani.ja sie lecze na nerwice juz przeszło ponad 5 lat.przez 3 lata byłam leczona w panstwowej przychodni i w sumie jako krolik doswiadczalny chyba.co rusz inne leki od innego lekarza,w koncu poszlam prywatnie i przez rok brałam convulex plus doxepin.po miesiacu ulga od razu lepiej było.no ale musiałam brac aby poznie j bylo coraz lepiej.od wrzesnia nie brałam wogóle leków i do połowy kwietnia bylo ok.ostatnio znow mnie napadlo ale biore teraz hydroxyzinum moze dam rade bez silniejszych.ogólnie teraz miałam napady lęku przed wyjsciem lub oddaleniem sie z domu.jest narazie lepiej i wierze ze bedzie ok.

Gość xanaxik
ja lecze sie 4 lata.leki biore z przerwami.FEVARIN I doraznie XANAX.Z xanaxem uwazam ale biore jak trzeba i przestaje bez problemu wiec ratuje sie doraznie.fevarin postawil mnie na nogi ale na poczatku objawy ubiczne KOSZMAR!!!mialam nawet halucynacje i omamy sluchowe. aliess-objawy mina po kilku dniach.to typowe.poczatek leczenia to męczarnia.poskarzylam sie psychiatrze na ten podly stan to kazal przez 2 tyg brac 0,5 xanaxu po to aby zlagodzic objawy uboczne.pomoglo.pomysl o uspokajaczu na pierwsze dni.leki antydapresyjne nasilaja poczatkowo objawy nerwicy wiec nie piernicz sie tylko pogadaj z lekarzem.niech dobierze cos odpowiedniego.powodzenia

Gość Martunia27
bylam u lekarza i przepisał mi hydroxyzinium własnie bo nie chcialam silnych innych a hydroxyzinium jest dobry nie ma skutkow ubocznych i nie uzaleznia.jesli nie bedzie poprawy lub sie pogorszy bedemusiala silniejsze leki wtedy brac.no ale narazie mysle pozytywnie i najbardziej sie podbudowuje tym ze przez ponad poł roku było super i moze dalej tak byc tylko nie mozna sie załamywac i poddac.zreszta co czujemy i jak to jest wie tylko ten kto ma takie same problemy.

Gość mettiska
Ja też bardzo długi czas na to chorowałam,wiem przez co przechodzicie,u mnie mozna juz powiedzieć że objawy całkowicie ustąpiły.A zawdzięczam to niesamowitej kobiecie na którą natknęłam sie przez przypadek ,pomogła mi przez to wszystko przejść i co najwazniejsze wyjsc z tego> Jest to niesamowicie ciepła kobieta ,naprawdę mozna zwierzyć jej się ze wszystkiego a co najważniejsze jej metody naprawdę dzialają.Więc gorąco polecam kontakt z nią Podaję linka do jej stronki:http://www.otostrona.pl/razempokonamynerwic/ index.php

Gość maxweel house111
No ciekawe zaglądnołem sobie ,jestem pod wrażeniem moze się zdecyduje? Ktos z was sprawdzał to?

Gość taka mała co po podłodze lata
Masz tam linka do forum podanego to wejdz sobie i poczytaj ,albo dam ci go http://www.pokonacnerwice.fora.pl/ Rany ale ludzie są leniwi ,ja już od wczoraj stosuje tą metdę ,hmmmm zobaczymy jak będzie

Gość słodki pol
myslałem ze to sciema ,wpłace 50 zł i nic nie dostanę ,napisz coś więcej o tym

No ja zapłaciłam ,pani zaraz sie ze mna skontaktowała wymieniłysmy parę mailów ,po 2 dniach dostałam od niej mailem mój program walki ,no i zaczynam.Jestem z nia w stałym kontakcie więc jest ok

Gość słodki pol
Ok dziewczyno zaufam Ci ale jak to sciema to cię scigne o moje 50 dych

Spoko będzie ok:)

Gość oliwinka83*83
pieprzenie glupot z ta baba za 50 zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sama piepszysz ,myślisz że w sieci nie ma mozliwości trafienia na pomoc? Ile jest portali z psychologami online ktorzy zdzieraja jak za zboze,ja skozystalam przeciez 50zl to nie fortuna zaryzykowalam ,i jest ok .

Gość dobra zerknijmy na to forum..
zerkam

Gość no to zerknijmy razem

Gość minissssssssssiston
ja pierdole

No hmmm kuszące...

Gość madagaskarek
dlaczego nie da sie tam wejsc?

Bo trzeba sie zarejestrować!!!!!!!

Gość komarekksssss
tralalalalalalala 1000 kroczkow do wolnosci działa??????

Gość napisałam
i jestem mile zaskoczona ,jak dla mnie wszystko jest ok