Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość glupol xD

depilacja bikini

Polecane posty

Gość glupol xD

Hey dziewczyny. Mam taki durny problemik. Chodzi o depilacje bikini. Czymkolwiek i jakkolwiek bym nie sprobowala sie ,,wygolic" to mam potem glupie problemy z tego tytulu. Krem do depilacji, owszem nie boli git, tlyko ze wloski odrastaja juz na drugi dzien a do tego mam jakies dziwne krostki ktore schodza po dosc dlugim czasie :/ Zyletka, efekt ten sam :/ Mam depilator, probowalam to myslalam ze sie wsciekne, nigdy wiecej takim czyms, boli jak cholera i nie wazne czy to tam czy na nogach czy gdziekolwiek, jeden wielki krzyk, wzielam troszke inne ostrez do depilatora, no i co tu mowic, od tego wloski nie sa idealnie wygolone, w dodatq sa zaciecia i jakies znow krostki, a skora po wygolweniu jest taka ze lepiej sie nie wypowiadac. Na wosk sie nie namowie, bo chyba sie wsciekne z tym, tak samo o laser. Mieszkam za granica, wiec tu takie zabiegi ,,troszke" kosztuja, po drugie nie mam mozliwosci zeby sie na takie uganiac. Lato wakacje, szykuje mi sie kilka wyjazdow w cieple strony, i co tu zrobic, jak zakladam bikini a klaczory po bokach :/ Potrzebuja koniecznie jakiegos helpa, plis dziewczyny poradzcie cos ! :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować