Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angelica220

książki podróżnicze

Polecane posty

Kto zna jakieś fajne tytuły książek związanych z podrózami?:) Ostanio przeczytałam \"Saharę\" Michaela Palina -dziennik z podrózy po Afryce , teraz jestem w trakcie czytania książki Andrzeja Urbańczyka \"Aloha Hawaii\" . Mógłby ktoś jeszcze coś fajnego polecić?:)

\"Ostatnia okazja by ujrzeć\" - nie pamiętam autra. Kupiłam zupełnym przypadkiem w taniej książce i BARDZO.

Andrzeja Urbańczyka polecam wszystko. Miedzy innymi \"Dziękuję Ci,Pacyfiku\". I \"Podróże z kotem Myszołowem\" A z podróżniczo-przyrodniczych-twórczość gerarda Durella. Opisuje swoje wyprawy,na których łapał zwierzęta do ogrodów zoologicznych. Przy większości Jego książek można umrzeć ze smiechu,a jednocześnie pięknie opisuje przyrodę...

Dziękuję za tytuły. Na pewno coś z tego wybiorę:) A może czytał ktoś jakąś z książek Beaty Pawlikowskiej? Ja chciałam, ale za każdym razem, gdy ide do biblioteki jej już nie ma...:(

Czytałam \"W dżungli życia\" i nie podobało mi się. Oczekiwałam podróżniczej,a to raczej poradnik psychologiczny z podróżami w tle. Ale inne pewnie już bardzie podróżnicze..Nie wiem.